Opbrengst acties Overstromingen

21 februari 2017 09:41

Eind van afgelopen jaar hebben er twee grote overstromingen plaatsgevonden in het Zuiden van Spanje. Velen van u hebben gedoneerd en wij hebben een veiling gehouden om de getroffen shelters in Zuid-Spanje te ondersteunen.

Van de week is de laatste betaling ontvangen voor de veiling en kon de eindbalans worden opgemaakt. Gaat u er maar eens voor zitten want de veiling heeft..... € 715,- opgehaald!! Joehoeoeoe!!
Daarnaast mochten we € 1.013,42 aan extra donaties ontvangen. Dit maakt tezamen € 1.728,42. Hoe gaaf is dat!! We hebben dit bedrag opgehoogd naar € 1800,-, gedeeld door 4 en daardoor € 450,- overgemaakt aan Galgos en Familia, Protectora de Animales de Compañía de Mijas, CYD Santa María, Santuario El Hogar de Luis.

De mensen die hebben gedoneerd noemen we hieronder:
mw. Rooswinkel, P. Gronau. M. van Veen, mw. Noestheden, mw. De Wit, mw. Ouwehand, Ola Bultsma, fam. De Klein, M. Smit, T. Kniest, J. Bokhove, mw. Koster, M. van Kuik, B. Klynstra, mw. Meulblok, fam. Van Dijk, mw. Landzaat, H. Wolters, M. Boorsma, mw. Van Doorn, fam. Schoon, M. Riksman, J. Kreukniet.
Mochten we iemand vergeten zijn, meld dit dan even via info@greyhoundsinnood.nl, dan voegen we uw naam toe aan deze lijst.

We willen iedereen danken voor de donaties en voor het meedoen aan de veiling.

Op dit moment woedt er helaas een nieuwe storm en zorgt voor veel wateroverlast rond Malaga. We hopen van ganser harte dat de shelters gespaard blijven!

http://nos.nl/artikel/2159243-noodweer-veroorzaakt-grote-schade-in-malaga.html

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.