Opvanghonden, maart 2017

07 maart 2017 20:19

Hier is weer een filmpje van onze opvanghonden. We hebben van alles wat: twee Ierse dames, een Greyhound en een jonge Lurcher, een Galgomix en een aantal lieve Galgo’s.

Honden die al een tijd in Nederland verblijven, waardoor zij al een poos in een gezin hebben gewoond en gewend zijn aan het huiselijk leven. Waardoor er ook een goed zicht is op het karakter en de situatie van deze honden. Groot voordeel is, dat na screening voor adoptie, deze honden direct beschikbaar zijn en u niet 6 tot 8 weken hoeft te wachten tot uw hond uit het buitenland is gearriveerd.

Wij vragen speciale aandacht voor Bumbury en Indio, zij zitten al geruime tijd samen in Royal Dog Resort en trekken veel samen op. De onzekere Indio trekt zich op aan de rustige en stabiele Bumbury. Wij zouden het zo graag zien dat deze twee samen geadopteerd worden! Heeft u de ruimte in uw hart en op uw bank voor deze twee Galgovrienden, dan zouden wij zo gelukkig zijn voor hen.

Kijkt u maar eens naar alle lieve kopjes die voorbij komen. U kunt ze allemaal terugvinden hier op de hondenpagina’s of in de foto-albums op onze Facebookpagina.

Heeft u belangstelling voor een van hen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente in uw regio. 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 3 jaren geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Vera,
wat leuk dat je interesse hebt in 1 van onze honden. Je kunt het beste even contact opnemen met 1 van onze adoptieconsulenten, zie onze pagina Contact en dan Regioconsulenten.

Ongeveer 3 jaren geleden geplaatst door Vera Henneman

Ik denk erover om een hond te nemen, misschien een Galgo???Ik heb een poes van 10 jaar...Dado, Fina, Polforilla, Tarrina misschien? Ik woon in Amsterdam, Oost, Betondorp, maar heb geen auto en leef alleen, weet niet of ik ze aan genoeg beweging kan helpen.