Paita geadopteerd

22 maart 2014 21:56

Hallo allemaal,

ik ben vandaag bij de adoptie van Paita geweest.
Na 15 maanden in een opvanggezin te hebben gewoond mocht Paita vandaag verhuizen naar haar Gouden mandje!
Haar opvanggezin is haar zelf bij haar adoptanten gaan brengen, want na zo'n lange tijd wil je toch wel even gezellig kennis maken met de mensen die de zorg voor je opvangertje overnemen voor de rest van haar leven. Nou, dat was een goede ontvangst met een lekkere lunch. (ik kon ook nog even aanschuiven). Tijdens het eten is er natuurlijk gezellig gebabbeld over Paita, die ondertussen lekker de boel aan het verkennen was in huis. Tussendoor kwam ook even kijken of er per ongeluk nog iets eetbaars van tafel zou vallen en knuffelen.

Er lag al een lekker kussen, nieuwe etensbakken, een knuffel, zak voer en snacks....alles was klaar voor de komst van Paita.

Het opvanggezin ging dan zonder Paita weg, maar zeker niet met lege handen, want ze hebben wat kadootjes gehad van de adoptanten. Wat een mooi en lief gebaar.

We wensen Paita een mooi en lang gelukkig leven in haar nieuwe gezin. En we bedanken Klaske en haar gezin voor alle goede zorgen en liefde voor het leuke meisje!

Gr. Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Lambert Zandman

Fijn dat Paita een eigen huis heeft gevonden.
Voor het adoptiegezin: veel plezier met Paita en andersom ook.
Voor Klaske en haar gezin: hulde voor de opvang en alles daar omheen.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Susan

Wij zijn de gelukkigen die Paita mochten adopteren! We zijn super blij met haar, ze is heel lief en komt lekker op schoot liggen. Ook gaat ze lekker op avontuur in de tuin en kamer.
Complimenten aan het opvanggezin, geweldig dat jullie haar hebben opgevangen!

Groetjes van Ron, Marion, Jesper, Judith en Susan

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Hannie & Arno

Geweldig nieuws!!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door pete and marion anderson

wauw paita, eindelijk voor jou een gouden mandje, bedankt voor het opvanggezin, wat moeten al die hondjes toch zonder jullie, heel veel respect !!! zal ook wel weer wennen zijn zonder het meisje.... enne nieuwe familie van paita heel veel geluk en een supermooie toekomst samen, liefs van pete and marion and joyce,nikki,bregje en dasisy

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door klaske

Ja, zaterdagochtend werd ik wakker met een knoop in mijn maag. Het ging nu eindelijk gebeuren. Het ontvangst in Brabant was zo warm en ook dat deze mensen eerder Podenco's hebben gehad gaf mij een goed gevoel.
Paita is in een gouden mandje terecht gekomen.
Wij zullen onze kleine meid nooit vergeten.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Bruno En Anne

Fantastisch zeg dat Paita eindelijk haar gouden mand heeft. Het opvanggezin mag trots zijn om na die lange tijd voor haar te hebben gezorgd, haar het ultieme geluk te mogen schenken.Veel geluk voor Paita en veel bewondering voor het opvanggezin. Dikke knuffel.xx