PAWS en IRGT Transport 16-05-2019

20 mei 2019 17:18

Klein, maar fijn, zo was het Ierse transport dat onlangs weer in Oss aankwam. Het wachten werd veraangenaamd door de koffie met veel lekkers en heerlijk weer. Maar toen de bus eindelijk door het hek heen kwam, verzamelde iedereen zich snel om zo spoedig mogelijk een blik van hun nieuwe hond op te kunnen vangen.

Tony tilde een voor een Tequila, Gaytime Vince en Parknook Biddy voorzichtig uit de kennel en overhandigde hen aan de nieuwe eigenaars. Ook Olwyn kon de benen strekken en dit mooie meisje zit inmiddels in de opvang.

Terwijl de honden o.a. een halsband en tuig aangemeten kregen, werden de overige greyhounds uit de bus gehaald, zodat ook zij nog even konden plassen en snuffelen in de prachtige tuin. En daar genoten zij zichtbaar van. Daarna werden de honden weer ingeladen en vertrok de bus voor de volgende stop: Duitsland.

Dank aan alle vrijwilligers die ter plekke hebben geholpen, de vrijwilligers die achter de schermen stand by stonden, Jamie voor de mooie foto's en natuurlijk Marian en Michiel voor het gebruik van de heerlijke locatie.

Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.