PAWS en IRGT Transport 28-03-2019

30 maart 2019 09:50

Donderdag 28 maart was het tijd voor een Iers transport. Adoptanten, vrijwilligers en hulptroepen verzamelden zich in de tuin te Oss waar we in spanning afwachtten, terwijl we babbelden, koffie dronken en vlaai aten. Een van de adoptanten had nog een heerlijke appelcake gebakken die alom werd goedgekeurd. En jawel, iets voor twee uur reed de prachtige bus het hek door. Voor ons zaten greyhounds Philly en Druids Just In aan boord en pup Betsy en lieve lurcher Ranger. Een voor een werden de honden op het gemak uit de bus geladen en vond een eerste kennismaking plaats tussen hond en adoptant. Alleen maar blije gezichten :-) De greys oogstten lof voor hun imposante verschijning, pup Betsy wond iedereen om haar pielestaartje en Ranger (die al sinds 2016 in het asiel verbleef) was overduidelijk blij met de nieuwe baas.

Na een tijdje werden halsband en tuig aangeschaft en voor sommigen ook nog een korf en jas. Het weer zat mee, de sfeer was goed, dus toen mochten ook de overige honden nog even uit de bus om heerlijk hun poten te strekken en ook nog even te worden geknuffeld. En zo liep bijna iedereen met één of meerdere greys een rondje. Daar genoten ze zichtbaar van. Nadat de honden weer waren ingeladen, werd het papierwerk in orde gemaakt, vertrokken adoptanten en hond tevreden richting huis, reed de bus het hek uit op weg maar de volgende stop en ruimden wij alles op. Met glimlach van oor tot oor...

Dank aan Jurgen, Carla, Tania en Fleur voor de hulp voor de schermen, de vele betrokken vrijwilligers achter de schermen, de extra helpende handen ter plekke en Marian voor het gebruik van haar mooie locatie. Het was een topmiddag!!

Groet, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.