PAWS Transport 08-03-2018

09 maart 2018 13:13

Donderdagavond was het weer zover, om 19.15 uur reed de mooie bus van de Ierse transporteur bij mij voor de deur. De adoptanten waren er nog niet. Ik had doorgegeven tussen 19.30 en 20.00 uur. Dit keer kwamen ze dus eens vroeg. Tony haalde eerst de lang verwachte wit/zwarte Lola uit de bench. Lekker even een jasje aangedaan want het was best fris en een plasje gedaan op het grasveld. Daarna met de enthousiaste Betty Boo naar het gras, maar zij deed niets. Dat deed ze later lekker in huis. Toen naar binnen, kennismaken met mijn honden wat nooit een probleem is, zij zijn het wel gewend. Inmiddels was ook de adoptante van Betty gearriveerd. Kennisgemaakt en lekker aan de koffie terwijl we van Betty en haar doen en laten genoten. Wat een lief vrolijk meisje. De beschrijving op de site klopt 100%. Ze lacht inderdaad tegen je met haar prachtige witte tandjes. Om op te vreten, wat een leuk hondje met grappige witte kleine vlekjes op haar zwarte kopje. Lenig is ze ook. Zo nieuwsgierig als ze was, liep ze de sjoelbak omver en door de schrik sprong ze bovenop het bureau. Maar dit was zo vergeten, er waren nog meer leuke dingen die haar aandacht vroegen. De adoptanten van Lola waren verkeerd gereden dus zij kwamen een uurtje later. Ook zij waren helemaal enthousiast bij het zien van Lola. Een lief rustig mooi meisje van net 1 jaar oud. 

De foto’s zijn jammer genoeg niet zo mooi omdat het avond was en de honden best beweeglijk, maar het gaat erom dat ze nu eindelijk aan hun familieleven kunnen beginnen. Lola kreeg een mooie jas die haar als gegoten zat en heel mooi bij haar wit/zwarte kleur stond en ook nog een veilige Martingale halsband. De adoptanten konden niet lang blijven, dus papieren invullen en afscheid nemen. Ze moesten nog een lange rit naar huis.

Lieve Betty Boo en Lola, veel geluk in jullie nieuwe huis. Adoptanten, lieve collega’s en Ton bedankt. Dominic en Tony bedankt voor het veilig en comfortabel brengen van de honden.

Ik kijk al uit naar de GINN/GF dag op 29 april bij de Geffense Plas te Oss, waarvan Ik hoop dat ik weer veel honden terugzie. Hopelijk tot dan.

Groetjes
Silvia

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Super Silvia!
Wat geweldig die schatjes!
Mooi je winkeltje!!!!