Petitie GreyhoundRacing Nieuw-Zeeland

07 maart 2014 19:38

Grey2KUSA heeft een undercover film gemaakt over racing greyhounds in Nieuw-Zeeland. De honden leven in een kale kennel zonder mand, misschien met een paar flarden van een deken, zo op de betonnen vloer. Zie de film hieronder.

Het is moeilijk te begrijpen, maar duizenden greyhounds leven op deze manier en niemand helpt ze. In feite geeft de race-industrie toe, dat er geen welzijnsregels zijn om deze honden te beschermen of om hun leven te verbeteren. Sterker nog, 77% van de eigenaars geeft toe dat de honden niet voor adoptie in aanmerking komen, zodra ze uitgeracet zijn. 35% van alle puppies "verdwijnt" zonder dat ze ergens te boek staan....

Wij vragen u om de petitie te ondertekenen om de greyhoundindustrie in Nieuw-Zeeland te stoppen. Wees een stem voor hen en teken alstublieft!

https://www.change.org/en-AU/petitions/hon-nathan-guy-end-dog-racing-in-new-zealand

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Jan van der Linden

Overal ter wereld doet geld hetzelfde met mensen: aanwakkeren van hebzucht! Alles, en dus ook het belang van dieren, is daaraan ondergeschikt. En ze zijn in Nieuw-Zeeland geen haar beter dan in Spanje....

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Klaske

Getekend!