Projekt Free Couch 2015: ALEXANDER

16 augustus 2017 15:42

Update: Alexander heeft een thuis gevonden in de USA.

Hiermee is Project Free Couch 2015 afgerond en hebben alle 14 langzitters een tuis gevonden.

Alleen ALEXANDER nog. Wie helpt hem??

Projekt Free Couch 2015 is opgericht door mensen uit Duitsland en Oostenrijk ter ondersteuning van Fundación Benjamin Mehnert (FBM). Het doel is om de 14 Galgo’s die in 2015 zijn binnengekomen in het asiel, maar nog steeds niet zijn geadopteerd, aan een Gouden Mandje te helpen. Het bijzondere aan dit project is dat er een samenwerking tot stand is gebracht tussen verschillende buitenlandse partners van FBM, zodat de honden “wereldwijd” kunnen worden gedeeld. Deze partners zijn:

3 uit Duitsland: Vergessene Fellnasen, Hundehilfe über Grenzen en Galgo Info
uit Italië: Insieme per FBM
uit Oostenrijk: Dog Rescue
uit België: Galgo Save Belgium
uit Spanje: Rocío Cortés
uit America: Love Hope Believe Galgo Adoption
en sinds kort uit Nederland: Stg. Greyhounds in Nood Nederland.

De 14 langzitters zijn: Alatriste, Alexander, Arenita, Chico, Coleta, Don, Gorrion, Membrillo, Nardo, Rayo, Rocky, Sirio, Storm en Tyson.
Inmiddels zijn Alatriste, Membrillo, Nardo, Chico, Tyson, Rocky, Coleta, Don, Storm, Rayo, Sirio, Gorrion en Arenita geadopteerd en wij willen graag meehelpen om voor de ene overgebleven hond Alexander een thuis te vinden.

Alle foto’s zijn gemaakt door Corné Duijvelaar, die ook alle filmpjes van de honden heeft geproduceerd. Alle filmpjes kunt u hieronder bekijken. Ze staan nog niet allemaal in ons GINN-bestand, maar heb je belangstelling voor 1 van hen, neem dan contact op met je regioconsulente.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.