Redacteur gezocht!

06 mei 2017 12:46

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe  redacteur voor de Greyzette.

Wat zijn de taken?

-   Binnenhalen kopij. Mensen mailen met de vraag of zij een verhaaltje willen schrijven over hun adoptiehond, ervaringen als opvanggezin, of begeleiding van een traumahond.
-    Zelf artikelen schrijven of informatie opzoeken op internet over een bepaald onderwerp en daar een artikel van maken.
-    Interessante tips en weetjes zoeken ter invulling van de rechterkolommetjes.
-    De Greyzette in elkaar zetten, er een pdf van maken, daarna doorsturen naar bestuur voor akkoord. Daarna kan de Greyzette via Donateurbeheer verzonden worden.
-    De Greyzette komt tweemaandelijks uit, dus zes keer per jaar moet er een editie worden uitgebracht.

Wat moet je kunnen?

-    Goede kennis van het werken met Word, tekstvakken maken en foto’s plaatsen.
-    Goede beheersing van de Nederlandse taal. De binnengekomen kopij moet gescreend worden.
-    Bij voorkeur de Greyzette voortzetten volgens bestaande opmaak.

We zoeken iemand die serieuze belangstelling heeft en die een doorzetter is. Iemand die het leuk vindt om met teksten te werken en zelf te schrijven. Iemand die het leuk vindt om op deze manier een bijdrage te leveren binnen onze stichting.

De Greyzette voor april is afgerond en verzonden, dus de eerstvolgende editie komt uit in juni 2017, opstart half/eind mei. Heb je belangstelling, stuur dan een mail naar info@greyhoundsinnood.nl.Voorbeeld website GZ by Tina Galguitos on 500px.com

 

 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.