Scooby heeft hulp nodig!

06 december 2010 18:40

Van Scooby, Medina del Campo te Spanje, kregen wij het volgende bericht:

De aankomende weken zullen we 130 galgo's redden uit Sevilla. We vragen dan ook alle hulp die we kunnen krijgen.
We zoeken vrijwilligers, dierenartsen, voedsel, medicatie en donaties. En natuurlijk het belangrijkste om de honden geadopteerd te krijgen bij Scooby. Als u ergens aan kunt bijdragen laat het ons weten alstublieft. We gaan drie transporten doen deze maand, dus we kunnen alle donaties gebruiken.

Natuurlijk zullen we de nieuwe honden zo snel mogelijk op de site zetten. Maar ook nu hebben we galgo's en uiteraard ook andere honden. Kijkt u alstublieft of er een hondje bij zit dat u zou willen adopteren.

VERGEET OOK ALSTUBLIEFT NIET DE OUDERE HONDEN, ZIJ VERDIENEN OOK EEN WARM MANDJE.

Stuur het bericht zoveel mogelijk door aan vrienden en familie. We kunnen alle hulp gebruiken aankomende maand.
Hartelijk bedankt voor uw hulp.

Fermin Perez

Voor ons zitten de feestdagen eraan te komen, met goedgevulde eettafels, pakjes onder de kerstboom. Oud en Nieuw komt eraan, waarbij er weer voor kapitalen de lucht in wordt geblazen aan vuurwerk. Denk alstublieft ook eens aan de dieren die dringend een warme mand, voedsel en medicijnen nodig hebben. Steun Fermin en zijn vrijwilligers alstublieft, die zich zo enorm inzetten om deze 130 honden te redden.

Wilt u geld doneren, kijk dan op www.scoobymedina.org onder het kopje "Help ons", daar vindt u het rekeningnummer van Scooby. U kunt hier dan een bedrag storten onder vemelding van "Sevilla-dogs".

-------------------------------------------------------------

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door hannie

ik wil bij deze een donatie doen ,laat maar weten
hoe en waar ik het geld moet sturen ,
groetjes Hannie

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door marianne

Hoi ,
Sinds wij uit Spanje een galgo hebben geadopteerd ben ik helemaal verliefd op dit ras Salma is nu ongeveer vier jaar oud en de zevende hond die wij uit Spanje hebben gehaald ,na haar is nog een galgo pup gekomen maar Takkie is niet helemmal ras zuiver , maar wel net zo lief .Verder hebben wij vier oude honden , een soort van bejaarde huis voor spaanse honden en twee podenco's een hele grote en een kleintje Deze 8 bij elkaar zijn een hele goeie roedel er is rust waar iedereen zich over verbaasd , maar als Salma en Takkie in volle renstand door onze tuin racen is dat echt genieten, gelukkig is onze tuin 40 meter en wonen we een minuut van het bos .Ik wil graag op de hoogte blijven.
Met vriendelijke groeten Marianne,

misschien is er wel een oude galgo die bij ons wil komen wonen .