Scooby Transport 04-08-2018

08 augustus 2018 09:43

Omdat er ineens heel veel honden zijn gereserveerd bij Scooby afgelopen periode, was er afgelopen zaterdag alweer een transport.

Deze keer voor GINN maar liefst weer 8 honden. Twee daarvan kwamen mee voor adoptie: mooie grote rustige Colombo. Hij woont lekker in het Zeeuwse en kan dus regelmatig lekker rennen over het strand als hij helemaal gewend is. En Danfy is meegekomen. Hij was een langzitter en waarom is echt de vraag, want wat een leuke, vrolijke, vriendelijke, aanhankelijke en mooie zwarte reu. Hij liep rond alsof hij niet net uit Scooby kwam, maar iedereen al kende.

Dan blijven er nog 6 honden over die zijn meegekomen om alvast te gaan wennen aan een ander leven in een opvanggezin:
Cinita, voor dit meisje was al een spoedoproep gedaan een tijd geleden, omdat ze in Scooby helaas flink was gebeten. Ze moest nog even geduld hebben, maar ze is nu hier en zelfs inmiddels al gereserveerd voor adoptie.

Lila is een mooi jong donker brindle meisje. Zij heeft ook een jaar in Scooby gewacht en was heel blij om allemaal nieuwe mensen te ontmoeten bij aankomst. Zonder enige angst liep ze lekker rond en wist al snel knuffels te innen. Ook voor haar is al interesse.

Vaneta is een prachtige zwarte dame die een beetje verlegen en nerveus, maar in haar opvanggezin zal ze zeker tot rust komen.

Manzanales, de lieverd. Een verlegen jonge hond die duidelijk het nodige heeft meegemaakt en een zacht karakter heeft. Hij zit in een ervaren opvanggezin en kan daar vertrouwen gaan opbouwen.

Nora is een mooie galga die half ruwharig is. Mogelijk nog oude vacht, want ze had nu alleen nog wat "wilde haren" op haar nek en rug. We hopen snel meer over haar te kunnen vertellen.

En dan nog Señorito, de grote lichte gekleurde brindle reu met zijn grijzende lieve snoet. Hij vond het allemaal wel wat spannend, maar dat is logisch. We duimen voor hem dat er snel iemand net zo onder de indruk is van hem als wij waren, toen we hem zagen.

Voor alle opvanghonden hopen wij op een snelle adoptie. Voor iedere hond die geadopteerd wordt vanuit een opvanggezin kan weer een andere hond die plek innemen om ook alvast hier te leren hoe een hondenleven hoort te zijn. Lekker eten, liefdevolle knuffels, bescherming tegen de elementen en.... een bank. Het grootste voordeel van het adopteren van een hond uit een opvanggezin is dat er veel meer over de hond bekend is, ze hebben vaak al dingen geleerd (bijv. zindelijk, even alleen zijn, netjes meelopen aan de riem, eventueel met katten samenleven) en je kunt eerst kennis maken met de hond nadat de adoptie is goedgekeurd.

Het was weer een goede dag zaterdag en iedereen die op zijn/haar manier heeft bijgedragen voor de zorg en aankomst van deze honden..... BEDANKT!!!!

Groeten, het GINN-team

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.