Scooby Transport 05-10-2019

06 oktober 2019 16:57

Afgelopen zaterdag 5 oktober arriveerde dan eindelijk de Scooby bus in Ospel met 7 gelukkige galgo’s! Het heeft even geduurd want de transportdatum was helaas verschoven. Iedereen heeft met smacht uitgekeken naar het moment dat de bus aangereden kwam. ‘Is hij er al?’ was een vraag die er regelmatig gesteld werd. En ja hoor, daar was de welbekende witte bus met Fermín achter het stuur!! Op het moment dat de deuren open gaan en ik die grote ogen en kwispelende staartjes zie krijg ik altijd kippenvel! Zo’n speciaal moment dit!

Eerst werden de schattige poezebeesten uitgeladen en daarna de honden. De ene ging rustig alles ontdekken zoals Danza en de ander vond het allemaal toch een klein beetje eng zoals Tuna en Oli. Maar allemaal konden ze lekker even de pootjes strekken, een lekker poepje en plasje doen terwijl de adoptanten zenuwachtig met klamme handjes achter de lijn stonden te wachten. ‘Waar is nou die van mij?!’ moet vast een gedachte zijn geweest van vele adoptanten.

Sommige galgo’s waren nogal onder de indruk van alles en werden even rustig aangelijnd. Het is natuurlijk ook allemaal zo enorm spannend als je uren in een bus hebt gezeten en niet weet waar je terecht komt! Er waren veel mooie zwarte galgo’s aanwezig dus het was even goed zoeken en checken wie, wie is. Prachtig dat er steeds meer en meer zwarte galgo’s geadopteerd worden!

Er werden samen met Tania aan de kraam halsbanden, jassen en tuigjes gepast, de adoptiecontracten werden ingevuld, alle hondjes veilig aangelijnd en toen was het eindelijk tijd dat de hondjes richting hun echte nieuwe leven mochten!

Oli en Rosa mochten met hun lief opvanggezin mee. Bellini, Romy, Danza, Tuna en Peseta mochten mee met hun lieve adoptanten en allemaal gaan ze nu een gelukkig leven tegemoet!

Hartelijk bedankt aan Francis en alle vrijwilligers van Scooby en GINN! Heerlijk dat we dit samen weer voor mekaar hebben gekregen!

Liefs, Lilian

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Christel

Ik wens alle woefers een fijn leven met hun nieuw baasje en ook de baasjes met de woefers🙌🍀🍀🍀🍀🍀❤️