Scooby Transport 06-06-2020

07 juni 2020 16:39

Gisteren kwam Scooby rijden en een groot deel van de honden zou al veel eerder zijn gekomen, maar toen ging net de grens van Spanje dicht en moesten ze dus wachten. Wat zullen er veel mensen een gat in de lucht hebben gesprongen toen bekend werd dat de honden 6 juni zouden komen. Voor ons waren er in de tussentijd nog 2 honden bijgekomen en mochten we er in totaal 5 ontvangen.

Zo fijn om de witte Scooby bus en Fermin weer te zien, uiteraard met een 2e chauffeur. Er was op verzoek van Fermin een protocol gemaakt voor het uitladen en meenemen van de honden. Een andere aankomst dan gewoonlijk, maar dat mag de pret niet drukken.

Onze honden Angelo, Gabbana, Mussa, Gilda en Duque mochten als eerste de pootjes strekken en even hun ding doen. Na wat plasjes en een hoopje is als eerste Angelo meegegaan met zijn opvanggezin. Angelo had nog een 2e reis voor de boeg richting het noorden, maar deed dat in goed gezelschap van 1 van de honden van zijn opvanggezin.

Duque had het goed voor elkaar... die had gewoon onze voorzitter weten te strikken als privé taxi. Slimme man en uiteraard deed Jetteke dat graag. Hij is voor de deur van eigen thuis uitgestapt, netjes naar binnen gebracht en heeft daar kennis gemaakt met zijn nieuwe gezin. Na wat eten en spelen (ja ja, hij voelde zich duidelijk meteen thuis) is Duque lekker in een zachte mand gekropen. Voortaan luistert hij (hopelijk) naar de naam Jack.

De andere honden hadden nog een korte rit naar Maastricht voor de boeg om hun adopties daar te doen. De galgodames Gabbana en Gilda achterin en kleine Mussa mocht op schoot voorin. Ze vond het wel prima.

Aangekomen in Maastricht was Gabbana de eerste die haar nieuwe mensen mocht ontmoeten en de vonken sprongen over. Kan ook niet anders, want wat een prachtige lieve en aanhankelijke zwarte dame is ze. Ze is naar huis gegaan met 2 mooie halsbanden, een veilig tuig, dubbel aangelijnd en haar nieuwe naam Nova.

Lieve Gilda kwam in Ospel helemaal blij uit de bus gerend, maar ze vond het toch allemaal wel spannend. Vooral een tuigje en een nieuwe halsband om vond ze wat eng en ze sloot zich een beetje voor contact. Maar ze heeft het getroffen met haar lieve adoptanten die haar gaan helpen genieten van het goede leven. Bij dat nieuwe leven hoort de naam Sia en een leuk nieuw vriendje dat thuis op haar aan het wachten was.

Kleine Podenca Mussa mocht de rij sluiten en had ondertussen al wat harten veroverd. Eigenlijk was een 2e hond niet de bedoeling, maar toen Mussa met haar lieve Podencosnoetje in beeld kwam, waren haar adoptanten meteen verkocht en hebben ze snel GINN benaderd. Gewapend met een mooie rode halsband, een goed veilig tuigje en ook een nieuwe naam, is Luna op pad gegaan. Jammer genoeg zijn we vergeten dit nieuwe gezinnetje op de foto te zetten, maar we hebben wel een paar leuke foto's van Luna op een lekker zacht kussen gekregen.

We wensen de honden en hun adoptanten een super leven met elkaar!!! Leuke foto's en een verhaaltje voor onze rubriek "Gouden Mandje" of "Foto van de dag" zijn altijd welkom.

Angelo, we hopen dat jij ook snel je eigen thuis krijgt.

Francis en André, bedankt weer voor de ontvangst!  Fermin, de 2de chauffeur en alle mensen van Scooby, bedankt voor de goede zorgen voor de honden! Rob, bedankt voor het ophalen van Angelo. Taxi Jet bedankt, Hannie bedankt weer voor de ontvangst en ook meteen even nagels knippen van de honden! Dineke bedankt voor je hulp en gezelschap gisteren. 

Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.