Scooby Transport 09-09-2017

10 september 2017 11:58

Zaterdag, 9 september en alweer kunnen we richting Ospel om deze keer een transport van Scooby te mogen verwelkomen. Voor GINN zaten er 11 hondjes in de bus: Tripp, Ringo, Curro, Tinto, Lolita, Cristofer, Charlote, Dandare, Usher, Linda en Guindilla. Gelukkig was de vertraging niet al te groot en om 10.15 uur reed de bus met Fermin en Cristina de poort door. Snel koffie opdrinken, alle adoptanten verzamelen achter het roodwitte lint, fotocamera's paraat en op zoek naar een glimp van jouw hond.

Nadat alle honden hebben geplast en gepoept en even een sprintje hebben kunnen trekken, wordt het tijd om proberen contact te krijgen met jouw nieuwe roedellid. Eerst oogcontact, dan de eerste woordjes en voorzichtig aaien.

Hier en daar viel een traantje, want 100% vanzelfsprekend is het allemaal niet. Voor ons als vrijwilliger blijft het ook altijd een feestje. De emoties, de blijdschap, de zenuwen... Hier hebben we met elkaar voor gewerkt. De telefonische intakes, het huisbezoek, alles om hier naar toe te werken.

In het kleine koffiehok was het een drukte van belang met adoptanten en honden en de koffiepot draaide overuren. Nog even een passende halsband, misschien toch ook maar een tuigje, jasje erbij? En zo verliet menige hond met nieuwe garderobe het terrein van Ospel weer, op weg naar een nieuw leven. En wat voor ons nog een leuke bonus was, is dat Lolita gisteren bij aankomst er voor heeft gezorgd dat iedereen verliefd op haar werd en dat ze geadopteerd gaat worden door dezelfde mensen die gisteren Linda hebben geadopteerd. Als een mens daar geen goeie zin van krijgt... :-)

Dank weer aan Francis en André voor gebruik van de hal, Yvonne voor de heerlijke foto's, Carin, Corry, Kiki, Thalassa, Tania voor hulp 'op de vloer', Carla en Anita voor het vliegensvlugge koffiezetten, alle GINN-ers achter de schermen en natuurlijk alle adoptanten die deze 11 galgo's een kans op een nieuw leven hebben gegeven en die weer menige spullen hadden ingezameld!

Hartelijke groet,
Jetteke

Het volledige foto-album van Yvonne kunt u hier bekijken.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 3 jaren geleden geplaatst door Gonny Stuut

Lieve mensen,

Altijd kijk ik naar de prachtige foto's van de nieuwkomer-galgo's.Coco was er een van 2 jr. geleden.
We zijn nog altijd dankbaar voor de inzet van de vele mensen in Spanje en NL die alles doen om deze prachtige lieverds een goed leven te geven.
Dank jullie! XXXXX