Scooby Transport 12-09-2020

13 september 2020 08:30

Het was gisteren weer een fantastische dag waarop 5 Spaanse schoonheden naar Nederland zijn gekomen. De Scoobybus met onze grote vriend Fermín en collega kwamen rond 10:30 uur aan in Ospel. Het was een heerlijke zonnige dag en om mekaar binnen genoeg ruimte te geven heeft GINN eventjes buiten in het zonnetje gewacht met de adoptanten en opvanggezinnen. Al gauw konden wij naar binnen om kennis te maken met onze viervoeters: Amira, Jana, Killian, De Sevilla en Josie.

Er viel meteen een klein meisje op, dat was Amira. Een prachtig klein fragiel lijfje met een paar stevige billen! Ze snuffelde vrolijk rond en maakte kennis met iedereen. Natuurlijk was iedereen meteen verliefd op haar!

Jana is een hele kalme brindle dame. Zij liet zich rustig een tuigje aanmeten en bekeek ondertussen alles om zich heen, ze liet het allemaal maar gebeuren. Wat een lieverd!

Tussen alle dames was er één grote statige crèmekleurige man, Killian! Ook hij bekeek alles rustig en mocht net als Amira en Jana vandaag naar zijn eigen warme mand!

De Sevilla en Josie zijn onze nieuwste opvangers. Zij vonden het vandaag beiden erg spannend maar ook zij zullen met de nodige dosis liefde opbloeien tot vrolijke galga’s. Lees meer over De Sevilla via de volgende link: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/de-sevilla. En meer over Josie kunt u hier lezen: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/josie

Na zo’n lange reis van Spanje naar hier is het normaal dat deze lieverds echt even moeten “landen”, eerst bijkomen en wennen aan wat er allemaal in deze nieuwe wereld te beleven valt. Van een scootmobiel tot een schreeuwend kind, het is allemaal nieuw voor ze. Maar voor nu is het vooral lekker slapen...

Een dikke bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen aan dit transport! Wij wensen Fermín en bijrijdster een goede reis terug en danken hun hartelijk! Eveneens bedankt aan Francis en André voor de gastvrijheid!

Op naar een volgend transport....

Liefs, Lilian Herglotz

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.