Scooby Transport 13-01-2018

15 januari 2018 09:38

Het eerste transport van 2018 is gearriveerd! 13 Januari 2018 is de Scoobybus aangekomen. De bus zat goed vol met honden, maar ook met heel veel katten. Er kwamen dit keer 9 honden voor GINN mee. De overige honden en katten waren voor andere stichtingen.

Tegen 08.30 uur ben ik samen met Elsbeth in de auto richting Ospel gereden. Elsbeth ging de opvanghond Palomo ophalen, hij heeft 1 nachtje bij Elsbeth geslapen en is daarna doorgegaan naar zijn opvanggezin.

Bij aankomst zijn we meteen gaan meehelpen om de voer- en waterbakken klaar te zetten. In de koffiehoek was Thalassa al druk bezig met al onze verkoopartikelen klaar te zetten. Jassen werden opgehangen aan het rek, halsbanden, tuigen, trackers, netjes uitgestald op de tafel. Anita zorgde ervoor dat de koffie pruttelde en natuurlijk had Tania gezorgd voor wat lekkers bij de koffie.

Langzaamaan kwamen alle adoptanten binnen druppelen. Sommigen alleen, maar de meesten toch gezellig met de hele familie. Het was een gezellige drukte. Je voelde de spanning stijgen, waar blijven ze toch? Tegen 10.00 uur was het zover, de Scoobybus was er!

Net voor het vorige transport bleek dat Faraon niet fit genoeg was om te reizen. Deze keer kon hij gelukkig mee! Wat een blije gezichten bij zijn adoptanten. Ze hebben ook wel extra lang op hem moeten wachten. Verder zijn voor ons Shayla, Laika, Runilla, Maxwell, Winda en Tinto meegekomen. Zij mochten meteen mee naar hun nieuwe bank/mand. Archi en Palomo gaan eerst naar een opvanggezin. Hoe het hun vergaat, kunt u binnenkort lezen op hun persoonlijke pagina op onze website. Laika was één van de langstzittende galgo’s bij Scooby. Gitte Klynstra heeft Laika gesponsord. Gitte, namens ons, de adoptanten, maar ook namens Laika enorm bedankt!

Na het controleren van alle honden, de chipnummers met de paspoorten, konden de contracten worden ingevuld. Er werden jassen, tuigen en halsbanden gepast en aangekocht. Na nog een bakje koffie met wat lekkers vertrokken de eerste adoptanten met hun nieuwe huisgenoot richting huis.

Wat was het weer een topdag!! We zeggen het iedere keer, maar oh zo gemeend: Bedankt en respect voor de mensen van Scooby, die iedere keer toch maar weer die lange rit rijden. Bedankt aan de vrijwilligers van GINN: Tania, Thalassa, Kiki, Anne, Katja, Ann en Anita. En natuurlijk alle vrijwilligers achter de schermen. Ook wil ik Sara bedanken. Zij kwam mee om Winda op te halen en heeft voor ons wat foto’s gemaakt, TOP!! En natuurlijk André en Francis voor het gebruiken van hun fijne locatie.

Groetjes, Corry

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Christel

Hallo iedereen, eerst en vooral bedankt aan alle mensen met een goed hart die de honden en katjes hebben geadopteerd. Mezelf ook dan👊 Bedankt Scooby om zoveel km te rijden om onze lieverds een thuis te kunnen geven!! Super knap werk van jullie en ook alle vrijwilligers! Bedankt aan mevr van Murano die al die spulletjes heeft verzameld voor de honden ginder! Men nicht Sara.. dank u schatteke om nog eens mee te komen met mama voor de foto’s en soon het filmpje🙌 Ik ben heel content !! 2 maand geleden heb ik Duran een gouden mandje gegeven en nu ons Winda... ze doet het super goed en wandelt mooi mee en speelt al in de weide, ze slaapt wel tegen men hals! Ze moet me voelen!! Ben heel gelukkig met men schatjes👌❤️💋dank u zeer🙌

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Paul en Jeanette

Zo blij dat ons mannetje (Faraon) nu mee kwam het is een lieverd. Hartelijk bedankt vrijwilligers van GINN, het was een prachtig moment om de bus binnen te zien komen en alle hondjes even lekker te zien rennen. Fantastisch
Groet van Paul en Jeanette