Scooby Transport 14-04-2018

15 april 2018 18:32

Zaterdag 14 april stond er een Scooby transport op het programma dat rond 9.00 uur in Ospel zou arriveren. Dus we vertrokken bijtijds richting Limburg. Het voordeel van zo'n vroeg transport is dat je Nederland zo mooi ziet ontwaken en links en rechts langs de A2 doemden her en der wat koeien op in de mist en brak er een waterig zonnetje door.

Aangekomen in Ospel had Francis de koffie al klaar en druppelden de mensen binnen. En om 9.15 uur arriveerde de bus met voor ons aan boord Shiva, Shamir, Udo, Negro de Macias en Chester voor de opvang en Rasty voor adoptie. Helaas werd adoptiehond Jana net voor transport ziek en zal een transport later komen.

Alle benodigheden plus benodigde papieren werden aan de aanwezige opvanggezinnen overhandigd en Rasty werd in het nieuw gehesen waarna hij vrolijk vertrok richting een nieuw hoofdstuk. Ondertussen was ook de Scooby bus weer vertrokken richting Balkbrug met aan boord nog heel veel resterende mixhonden. Nadat iedereen vertrokken was, pakten wij ook alle spullen weer in en konden bijtijds naar huis. Vanzelfsprekend met een grote glimlach... :-)

Dank aan Francis en André voor gebruik van de hal, alle GINNvrijwilligers voor én achter de schermen waardoor dit transport tot stand is gekomen, Anton voor de foto's en natuurlijk de adoptanten én opvanggezinnen. Op naar de volgende!!

 Groeten, Jetteke.

Op deze pagina vindt u een selectie van de foto's, het gehele album vindt u hier:  https://drive.google.com/drive/folders/1ugqF1ab8u6T2WS76-oFmj_ykoQgqgPBu

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Gerda dijkwel

Leuke reportage bedankt.