Scooby Transport 16-02-2019

17 februari 2019 18:35

Gisteren kwamen er via GINN 7 galgo’s uit Scooby aan: Romeo, Pinto, Pepita, Ares, Tinta, langzitter Manzanero en Zipi en Zape. Helaas kon er 1 galga niet meekomen vanwege gezondheidsredenen, maar Patia zal vast meekomen met de volgende bus. Als een hond niet gezond is, is niet laten reizen de beste keuze.

Het was weer een gezellige drukte met al die mensen die niet kunnen wachten om hun nieuwe huisgenoot in de armen te sluiten. We adviseren om de honden niet meteen helemaal te omhelzen, want sommigen zijn soms toch behoorlijk onder de indruk en het beste is ze dan even een beetje te laten. Die knuffels en kusjes kunnen ook tot thuis wachten als blijkt dat de hond het toch wel erg spannend vindt. Gelukkig zijn er ook honden die uit de bus komen en zelf even her en der een knuffel gaan halen. Dat is altijd leuk om te zien.

Tinta was zo'n dame die genoot van de aandacht, maar daarentegen vond Pinto het allemaal heel eng. Die werd dus even in een paardenstal gezet en zijn nieuwe vrouwtje is er met de 2 andere honden gewoon lekker rustig bij gaan zitten. Toen er naar huis gereden moest worden is Pinto dubbel aangelijnd uit de stal geleid en eenmaal in beweging was zijn angst al minder. Lekker in de auto met zijn nieuwe familie en hop... naar huis.

Duo Zipi en Zape vonden het ook wel best en die boffen, want samen uit samen thuis voor deze mannen. Met een nieuwe naam, Gray en Blue, gingen ze samen naar hun Gouden Mandje. Zipi heeft ritueel afscheid genomen van Scooby door even tegen de voorbumper van de bus te plassen.... 😁

Manzanero is lang over het hoofd gezien en nu was het ook eindelijk zijn dag! Gezellig mee met zijn nieuwe baasje en daarmee op naar een heerlijk hondenleven.

Romeo, o Romeo... wat ben jij een knappe vent. Geen wonder dat er mensen verliefd op jou werden.

Tinta vond het allemaal wel leuk en kreeg mooie nieuwe spullen die horen bij haar nieuwe leven. Een mooie zwarte blije dame.

Pepita, lief rank meisje. Ook jij gaat genieten in jouw eigen thuis. Misschien even wennen nog, maar laat het maar lekker op je afkomen.

En dan nog Ares, een opvallende verschijning met zijn roodbruine vacht met brindle tekening. Je viel al op met uit de bus komen en daarna was het achter je aan lopen, want je was de boel goed aan het inspecteren. Lekker ook in jouw nieuwe leven je neus achterna en indrukken opsnuiven.

Onze vrijwilligers hadden het er maar weer leuk en gezellig druk mee, want voor ons is een aankomst de kroon op onze inzet, de beloning waarvoor we dit allemaal doen. Jongens en meisjes voor en achter de schermen: reuze bedankt weer!

Groetjes, Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.