Scooby Transport 21-07-2018

27 juli 2018 19:13

27-07-2018 Afgelopen zaterdag was er weer een aankomst van Scooby honden en het eerste wat in me opkomt is hun eerste zomer hier is op een toepasselijke datum en met toepasselijk weer gestart. Maar voor wie is die eerste zomer hier dan begonnen via GINN?

Allereerst Dalton: het mannetje boft, want het is nog steeds een feit dat zwarte reuen het langst blijven zitten. Als je een bezoek aan Scooby en andere shelters brengt is dat duidelijk zichtbaar. En ze zijn zoooooo mooi!

Mooie Trufa mocht ook meekomen en olala, een echte Spaanse schone. Die gaat flink wat hoofden laten draaien op straat en op de losloopweide.

Dan Comas, deze knappe brindle reu zat al een tijd bij Scooby en we hadden al een opvanggezin voor hem. Maar het was niet meer nodig, want in de week vóór zijn komst zijn er mensen als een blok voor hem gevallen en kon de adoptieprocedure snel afgerond worden. Dus Comas mocht meteen naar zijn Gouden Mandje.

De adoptanten van Roky adopteren al jaren via GINN en hebben al heel wat honden een geweldig thuis gegeven. Ze wilden nu graag een grote reu voor naast hun huidige reu. Nou, dat is gelukt: er stapte een reus uit de bus. Hopelijk past hij in de manden thuis.

Als 4e nog een prachtige dame: Belinda. Ze heeft een Deerhound als maatje gekregen en samen kunnen ze genieten van wandelingen in de mooie natuur vlakbij huis.

Last but not least: Kalesi de Alysan. What's in a name? Bedenk dat de mensen in de shelters het merendeel honden binnenkrijgen zonder naam en ze die dus zelf moeten verzinnen om de hond met naam en chip goed te registreren. Dan komen soms dus aparte namen in hun op. Maakt niks uit, want de honden kennen vaak toch hun naam niet en een nieuw leven betekent ook vaak een nieuwe naam. Maar over Kalesi wil ik graag nog wat meer vertellen...ik heb dit meisje zelf gezien toen ik in februari in Scooby was. Zodra we met ons clubje in de paddock waren liet ze zien bang te zijn, maar ook nieuwsgierig. Ze bleef rondlopen en op afstand. Ze was duidelijk heel nerveus en toch zocht ze ons op een bepaalde manier op. Mijn gevoel zei dat dit meisje met steun nog veel groei in zich had qua vertrouwen en dat zag nog iemand anders, namelijk het opvanggezin waar ze nu al een week is.

Bij aankomst was ik al aangenaam verrast door haar reactie en in haar opvanggezin laat ze zien wat wij dachten: groei. Natuurlijk heeft ze haar rugzakje, maar ik heb wel eens bangere honden gezien. Alle baasjes waren weer super blij om hun nieuwe huisgenoot in de armen te sluiten en hier en daar moesten er ook nog halsbanden en tuigjes worden gekocht, voor veiligheid, maar ook als welkom natuurlijk.

Natuurlijk iedereen weer heel erg bedankt die geholpen heeft met deze honden hier krijgen: mensen achter de schermen bij GINN, de consulenten en zeker de adoptanten! Maar ook de mensen van Scooby die zo hard werken voor de honden jaar in, jaar uit. Fermin en collega die zijn komen rijden. Bedankt voor de ontvangst Francis en André en niet te vergeten onze GINNers Tania, Anton en Sandra, Carla, JĹ«rgen en Dolorez en extra helpers Anita, Jos en Henrie.

En terwijl we druk bezig waren met de Scooby honden vond ondertussen ook de adoptie van Violeta plaats van haar opvanggezin. Een mooie dag dus weer!

Groetjes, Carin

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Donna Bierling

Heel fijn Carin. Wat een geluk voor de honden en hun baasjes.
Jullie van GINN zijn toppers!đź‘Ť
Warme groet, Donna en Reina

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Marjon van der Burgt

Weer een leuk verslag Carin en Roky is een grote vriendelijke reus die gelukkig in zijn mand past. Inmiddels ligt hij ook al op de bank en neemt hij heel veel plaats in beslag. Het is een grote nog wat bange lieverd!

Groetjes, Marjon van der Burgt