Scooby Transport 21-12-2019

22 december 2019 18:49

Zaterdag 21 december: het laatste transport van het jaar! Bijtijds vertrokken we richting Ospel waar de koffie al klaar stond. Snel maakten we onze spullen in orde en beetje bij beetje druppelden de adoptanten en opvanggezinnen binnen. Al vrij snel daarna reed de witte bus binnen met o.a. Fermin, en kon het genieten beginnen. Voor ons zaten aan boord voor adoptie: Brave, Mr. Bojangles, Lorelei, Roja en Flor en voor opvang: Duque, Janin, Mileena, Galilea, Gitana en Noé. Allemaal bofkonten die voor de Kerst nog weg waren uit het overvolle Scooby en kunnen gaan beginnen aan hun nieuwe avontuur.

Nadat de honden even konden plassen, drinken en eten, werd er voorzichtig kennis gemaakt en daarna werden er tuigen, halsbanden en jassen aangemeten. Vervolgens vertrok iedereen al snel richting huis. Ondertussen hebben we de eerste berichten al ontvangen hoe de honden hun draai proberen te vinden in het nieuwe thuis en dat doet ons goed. Hier hebben we met elkaar hard voor geknokt!!

Dank aan alle vrijwilligers voor én achter de schermen die dit transport mogelijk hebben gemaakt, aan de adoptanten om de galgo’s een kans te geven, de opvanggezinnen voor hun nooit aflatende steun, aan Francis voor het gebruik van de hal en aan Jamie Altepost voor de prachtige foto's. Op naar het volgende transport!

Groet, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.