Scooby Transport 22-12-2018

29 december 2018 09:51

Jaja, net voor de Kerst waren er voor GINN nog 9 geluksvogeltjes die aankwamen vanuit Scooby. Zij konden hun eerste Kerst vieren in hun nieuwe thuis of bij een opvanggezin. Omdat we altijd Kerstavond een filmpje plaatsen van alle geadopteerde honden van dat jaar, hebben we er voor gekozen om even te wachten met dit verslag. De geluksvogeltjes staan met alle andere geluksvogeltjes van dit jaar in de film.

Zo werden Escot, Candace, Loui, Indio, Giant en Junco met open armen ontvangen door hun adoptanten. Altijd weer mooi om te zien hoe blij mensen zijn met hun nieuwe levensgezel. Extra leuk was de aankomst van Indio, want deze jongen was een langzitter bij Scooby en zijn adoptanten hebben bewust voor een langzitter gekozen. Hij heeft nu gezelschap van 2 lieve galga’s.

Voor de adoptanten van Loui was het ook reuze spannend, want zij hebben hun mannetje zelf uitgekozen tijdens hun bezoek aan Scooby nog niet zo lang geleden. Loui is een pup en die groeien snel, dus de vraag was hoe veel hij gegroeid zou zijn in de tussenliggende tijd. Nou, goed gegroeid, maar zeker nog een heerlijke kleine man. Samen met zijn broer was hij al snel aan het rennen en dollen tussen de andere honden en de mensen.

Giant: een zeer passende naam, want hij is een mooie grote reu en hij gaf de indruk een stabiele hond te zijn. Niet verwonderlijk dat zijn adoptante als een blok voor hem gevallen is.

Escot was door zijn adoptanten gespot door min of meer een noodoproep op Facebook. Dit mannetje was nog niet zo lang in Scooby, maar had het zwaar. Gelukkig heeft hij snel zijn thuis gevonden en kan hij nu lekker op het gemakje gaan wennen aan een heerlijk hondenleven.

Candace had bij het vorige transport pech dat ze niet mee kon komen, maar gelukkig nu wel en wat waren haar adoptanten ontroerd toen ze dan eindelijk uit de bus kwam. Een prachtig brindle meisje en nu hun nieuwe huisgenoot.

En dan nog Junco. Als zwarte reu is kans op adoptie wat minder groot, maar voor Junco stond zijn Gouden Mandje klaar en hij heeft vast genoten van het Kerstdiner.

Slash, Cucarracha en Escuadra waren de gelukkigen waar een opvanggezin voor stond te wachten. Inmiddels loopt er voor Escuadra al een adoptieprocedure, hoe snel kan het gaan?! Slash en Cucarracha doen het goed in hun opvanggezin.

Het was weer een fijne dag en ook altijd leuk om als GINN-ers elkaar dan weer te zien. Iedereen geniet er duidelijk van, want tenslotte is de aankomst van de honden het uiteindelijke doel waar we zo druk voor bezig zijn achter de schermen! Bedankt weer voor de ontvangst Francis en André en heel erg bedankt weer voor het brengen van de honden Hoover en zijn Scooby-collega.

Namens het hele GINN-team wensen wij iedereen een goede en veilige jaarwisseling. Pas goed op komende dagen vanwege het vuurwerk en allemaal een gezond en mooi 2019.

Groeten, Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.