Scooby Transport 27-02-2021

01 maart 2021 08:16

Afgelopen zaterdag kwamen Fermin en Zacarias voor GINN weer 2 honden brengen die alvast een voorproefje mogen nemen op het goede leven in een huis, ieder in hun eigen opvanggezin.

Knappe zwarte Gaitano die maar liefst 13 maanden in de shelter heeft zitten wachten op deze reis, en mooi donker brindle meisje Nina die vanuit een andere shelter bij Scooby is gekomen en gelukkig al snel de bus kon pakken deze kant op.

Beiden hebben inmiddels de eerste 2 dagen in hun opvanggezin erop zitten en dat betekent een hoop indrukken verwerken. Hartstikke spannend, maar ze slaan zich er dapper doorheen zoals te zien op de foto's.

Gaitano staat al op de site en zodra hij een beetje geland is, zullen we laten weten hoe het met hem gaat. Nina komt binnenkort nieuw op de site met alles wat er dan over haar te vertellen is.

Iedereen weer bedankt die bijgedragen heeft aan de komst van deze 2 galgo’s, binnen en buiten GINN, maar vooral de chauffeurs die toch maar weer die reis hebben gemaakt. Ze zijn gelukkig met een goed gevulde bus weer terug naar Medina del Campo gegaan, want ze hebben maar liefst 900 kilo voer  kunnen ophalen in Zeeland, naast nog andere hulpgoederen.

Groeten, Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.