Scooby Transport 27-06-2020

27 juni 2020 14:05

Een verrassings-minitransportje :)

Op 6 juni vond het eerste Scoobytransport na de lockdown plaats. Kort daarna werden er al weer twee honden voor ons gereserveerd, galga Lana2 en podenco Malik.

Scooby zou een transport met 22 mixhondjes afleveren bij Dierenpension Koningen in Balkbrug en ze vroegen of wij onze twee gereserveerde windhonden ook alvast wilden ontvangen. Ja, graag natuurlijk. Dus snel mensen opgetrommeld die in het Noorden aanwezig konden zijn en zo togen Bini en ik naar Balkbrug. En ook onze vrienden van GreyhoundFriends NL kwamen 6 galgo’s ophalen. Het transport was een uur vertraagd, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bini is onze kersverse adoptieconsulente voor Gelderland. Dit was haar eerste transport. Gelukkig had ze zich heel goed voorbereid, want het ging van een leien dakje. De contracten werden ingevuld en Malik kreeg een nieuwe halsband en een veiligheidstuig aangemeten.

Groot respect voor Fermín Perez, want nadat de grenzen weer open gingen, heeft hij 8 aaneensluitende weekenden honden afgeleverd in diverse Europese landen. Zoveel mensen zaten door Corona al zo lang te wachten op hun hond en het asiel had dringend de ruimte nodig. Petje af!!

Dank ook aan Dierenpension Koningen, dat we daar onze honden mochten afhalen.

Nadat alles was afgehandeld zijn we moe en bezweet, maar ook voldaan weer huiswaarts gegaan.

Groetjes,
Bini en Tina

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.