Scooby Transport 28-01-2017

29 januari 2017 18:49

Hatsiekidee... transport nummer twee... van 2017.

Gisteren kwam Scooby de lange rit weer gereden en mochten we met veel liefde en open armen voor GINN 6 honden verwelkomen! 

De kleine mannen Ziggy en Marley waren natuurlijk om op te eten en ze gingen dan ook graag even langs iedereen voor een aai een een knuffel. Gody vond het ook allemaal wel leuk en liep lekker rond te struinen. Delavigna.... smelt smelt, wat een leuk klein Podenco-mix meisje. Deze vier bofkonten konden meteen mee naar hun Gouden Mandje en wat waren de mensen allemaal blij en verliefd op hun nieuwe huisgenoot.

Blije Vicio is vanaf gisteren in een opvanggezin en ondanks de vermoeidheid van de reis maakte hij een relaxte indruk en lijkt het erop dat hij een hond is zonder al te veel angst. Maar... dat zal over ongeveer een week te lezen zijn op zijn eigen pagina op de website. We mochten ook Rosi verwelkomen die al lang in Scooby zat en misschien steeds over het hoofd is gezien omdat ze zwart is? Omdat ze wat bang is? Ik kan jullie zeggen... een prachtige zwarte parel en in haar ervaren opvanggezin met andere galgo's naast zich, zal ze zeker meer vertrouwen gaan krijgen. En ook dat is natuurlijk op haar eigen pagina te lezen later.

Het was ook mooi om te zien dat er 2 wat grotere Mastin mixen waren, die meer dan 3 jaar in Scooby hebben geleefd en nu een thuis hebben gekregen. Ik heb daarvan even een fotootje bijgevoegd van Ana uit Scooby.

Grote dank weer voor de chauffeurs Fermín en Cristina en natuurlijk de andere mensen in Scooby die hard werken voor alle dieren die daar verblijven. Respect!

Ook Francis en André weer bedankt voor de ontvangst, GINN-ers Tania en Ingrid, de maker van de foto's en natuurlijk alle andere GINN-ers en niet GINN-ers die zich inzetten voor de honden op welke manier dan ook.

Groeten, Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.