Scoobytransport 10-12-2016

11 december 2016 13:30

Zaterdag 10 december... het laatste transport van dit jaar voor GINN en wel met honden vanuit Scooby. Zoals altijd was de aankomst weer in Ospel en waren er weer diverse andere stichtingen met hun vrijwilligers aanwezig om ook hun honden op te halen.

Voor GINN kwamen er 4 honden mee en die kunnen dus allemaal lekker aanschuiven bij het Kerstdiner en de oliebollen. Cinderella en Aagie doen dat in hun Gouden Mandje, Polvorilla en Campero doen dat in hun opvanggezin. Hoewel... wie weet wat er allemaal nog gaat gebeuren vóór de jaarwisseling want o, o, wat een lieffies zijn het! Campero zal helemaal even moeten wennen: hij is een van de 'vergeten honden' en verbleef vanaf december 2015 in Scooby en mag nu zijn nieuwe start in Nederland maken, dankzij zo'n onmisbaar opvanggezin.

Vanuit GINN zijn we altijd goed vertegenwoordigd om water en brokken voor de honden neer te zetten en natuurlijk voor de mensen koffie met iets erbij. Deze keer zelfs Belgische wafels van Bruno en Anne, smullen! Omdat het het laatste transport van dit jaar was, waren we helemaal met veel GINN-ers. Jetteke, Kiki, Thalassa, Bruno en Anne, Lilian, Tania. Ook "huisfotografe" Yvonne was van de partij en zij moest deze keer de camera uit handen geven omdat ze Campero kwam ophalen voor opvang bij haar. Tania nam de honneurs waar en zij heeft mooie foto's gemaakt. 

Ondertussen zijn er alweer nieuwe honden aangemeld en het lijkt wel of de ene situatie nog schrijnender is dan de andere. We zijn het absoluut met elkaar eens: volle kracht vooruit, op naar het eerste transport in 2017!

Dank aan alle aanwezige vrijwilligers, collega-stichtingen, opvanggezinnen en adoptanten, Fermín en Cristina van Scooby, voor wederom een geslaagd transport en natuurlijk niet te vergeten: Francis en André!

Groeten, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Ina van Kan

ik zie de eerste foto van Polvorilla wij zijn zo blij dat deze schat nu bij ons is twee weken nu het gaat heel goed en ze gaat graag mee wandelen en met de auto in de eerste week nog wat voorzichtig nu helemaal thuis en lekker op de bank slapen met soms met Prada en met ons op de bank knuffelen wij houden zeer veel van haar en zij van ons , groetjes en pootjes van ons en Gina