Scoobytransport 18-03-2017

18 maart 2017 19:57

Om 10.00 uur zou het transport aankomen. We waren al onderweg toen we een mail kregen dat het 11.00-11.15 uur zou worden. Daar aangekomen was Tania er al. We waren vroeg, dus konden we op ons gemak een bakje koffie drinken met een heerlijke Limburgse vlaai erbij. We kregen te horen dat de aankomst vertraagd was tot 12.00 uur.

Alvast maar begonnen met uitzoeken en neerleggen van de hondenspulletjes. Ondertussen kwamen ook collega's Jetteke, Kiki, Corry, Hannie en Ingrid binnen. De adoptanten kwamen rond 11.00 uur en daar er nog tijd was tot 12.00 uur konden de mensen op hun gemak een praatje maken, snuffelen of er nog iets leuks te vinden was voor hun nieuwe aanwinst of misschien wel voor de andere hond. Eindelijk hoorde ik iemand roepen "Daar komen ze". Fijn, ineens wordt het dan een drukte van jewelste, de spanning stijgt. Mensen staan achter de ketting die wij altijd spannen om Fermín en Cristina samen met vrijwilligers de honden rustig uit de bus te halen. Onze huisfotografe Yvonne stond al weer flink te knippen om alles mooi op de foto te zetten. De foto's zijn inmiddels wijd en zijd bekend en iedereen is altijd in afwachting wat voor foto's er nu weer op de GINN-site en Facebook komen. Ditmaal zijn de hondjes Desgraciada, Paloma, Blas, Emerinda, Margot en Triana via GINN geadopteerd. Rusa zou er ook bij zijn maar helaas kregen we op het laatste moment bericht dat ze niet mee kon komen.

Terwijl ik voor de verandering ook eens achter de ketting bleef staan zag ik daardoor ook de verschillende reacties van mensen bij het zien van de honden. Gelukkig waren er ook veel mensen die hun hond niet gelijk vastpakten, maar lekker z'n gang lieten gaan. Daar hebben honden echt behoefte aan na zo'n lange reis en zij kennen hun nieuwe baas natuurlijk ook niet. Als iemand je gelijk begint te aaien en vastpakken kan dat beangstigend overkomen voor het hondje. De honden hebben een lange reis achter de rug en moeten echt hun pootjes strekken en hun behoeftes doen. Even relaxen. Nadat de adoptanten hun honden hadden bewonderd en wij de chipnummers gescand hadden, kwamen de adoptanten naar de ruimte waar de adoptiepapieren ingevuld worden. Eindelijk is het dan officieel, de hond is nu echt geadopteerd.

Nadat de mensen helemaal gelukkig met hun honden vertrokken waren hebben wij de spullen verzameld die uitgezocht moesten worden voor de aankomende GINN-dag. Zoekt U nog een leuk jasje voor de hond, een halsband, mooie riem, een leuk boekje, mooie sieraden, er is nog veel meer te koop in onze gezellige kraam!! Ook leuke spulletjes tegen gereduceerde prijzen. Schrijf in uw agenda, sla op in uw mobiel, 23 april is de grote dag, GINN-dag!!! Op 22 april komt het BaasGalgo transport en de 3 BaasGalgo-dames blijven speciaal een dag extra om op de GINN-dag "hun" honden terug te zien en kunt U vragen op hun afvuren.

We gaan een leuke maand tegemoet. Op 8 april ook nog eens een Greyhoundtransport. Het was weer een superdag vandaag, veel gelukkige honden en baasjes.

Bedankt Francis en André, Fermín en Cristina en bedankt Yvonne en lieve collega's die vandaag weer flink hebben geholpen. Bedankt adoptanten.

Ook de mensen van GINN die achter de schermen hebben bijgedragen aan dit transport wil ik bedanken. Een dikke kus voor de honden die nu in hun nieuwe mandjes of misschien wel op de bank liggen. Ook dikke kus voor de wit met rode lieve kat die op alles ging liggen wat ik nodig had. XX  Nu weer naar huis naar onze eigen 2 galgo’s en 1 opvang greyhound. Genieten!!

Groetjes
Silvia

Hier is de link naar het foto-album van Yvonne.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Jaaaa die kat hahaha zo geweldig relaxed.
Het was een hele gezellige dag!