Scoobytransport 22-07-2017

25 juli 2017 14:37

Afgelopen zaterdag kwamen 3 lieve schatten aan, 2 reuen: Troski en Alvin en teefje Kimba. Fermín en Cristina brachten de honden weer op veilige bodem.

De bus was mooi op tijd. Toen de bus openging, stonden de honden te trappelen van ongeduld om heerlijk de benen te kunnen strekken. Er werd flink gepoept en geplast. De koffie stond klaar voor de adoptanten, hier werd goed gebruik van gemaakt.

Troski en Alvin zijn samen geadopteerd, 2 prachtige lieverds. De papieren werden snel ingevuld en getekend, waarna ze met z’n viertjes vertrokken. Ik heb Kimba mee naar huis genomen, aangezien de adoptant van Kimba dichter bij mij woont dan het transportadres.  Het meisje ging heerlijk op haar gemak in de auto liggen en heeft praktisch de hele rit geslapen, lekker op een zacht kussen. De adoptanten, vader en zoon, kwamen vlak na dat ik thuis was, aan de deur! Ze waren op slag verliefd op Kimba.

Ook hier wat drinken en de nodige papieren ingevuld. Samen vertrokken ze op weg naar Kimba’s warme mandje, heerlijk gewapend in een veiligheidstuig.

Het is altijd bijzonder hoe mensen zo vol liefde hun honden ophalen, veel geluk allemaal.

Tania

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.