Steun aan de Spaanse shelters

18 februari 2018 10:42

Update 20-02-2018

Van Gisela Mehnert (eigenares van FBM) ontvingen we dit bericht via mail: Thanks a lot to all your team!! Indeed we are very grateful for this help especially at this difficult  moment.

En dit bericht deelde FBM op Facebook: Donatie van Stg. Greyhounds in Nood NL

Stichting Greyhounds In Nood Nederland doneert aan de shelters die het moeilijk hebben met de grote aantallen verlaten honden. In dit geval was Fundación Benjamín Mehnert een van de gelukkigen en hebben we € 1000 ontvangen om een deel van de uitgaven te dekken die gepaard gaan met de massale komst van honden naar onze shelter. Veel dank aan Lilian Herglotz voor de hulp die u ons biedt, onze honden sturen u een dikke knuffel!!

En op Facebook plaatste PAWS Ierland dit bericht: We would like to say a massive thank you to all @ Greyhounds in Nood Netherlands for their very kind donation of €1000, plastic beds, a dog weighing scales, duvets, towels etc for our homeless too. We are blown away with your generosity ❤. And thank you for all your help finding some of our long noses their forever couches ❤ we are eternally grateful 🐶🐕

Daarnaast hebben we via mail en Facebook gezien dat al verschillende mensen zich hebben aangemeld bij Teaming. Geweldig! maar er is nog veel meer hulp nodig. Wil je ook meedoen met Teaming, het kost maar € 1,- per maand voor 1 shelter. Wil je alledrie de Spaanse shelters steunen, dan kost het je maar € 3,- per maand. Zie de links onderaan dit bericht.

* * *

Update 17-02-2018 EXTRA DONATIE

Vanwege de grote toeloop van in de steek gelaten galgo's in deze tijd van het jaar, hebben wij als stichting besloten om de asiels extra te ondersteunen. Bij Scooby hebben we deze week voor € 1000 voer laten bezorgen en in de komende week storten wij € 1000 naar BaasGalgo en naar FBM. En ook PAWS Ierland die erg kampt met een overschot aan honden, krijgt € 1000. Deze bedragen worden uitbetaald, naast de vergoedingen voor de honden die wij met de laatste transporten hebben afgenomen.

Zoals afgelopen week hieronder gepubliceerd, hebben de shelters grote moeite om het hoofd boven water te houden. Als jullie nog iets te missen hebben, steun ze dan alsjeblieft.
 
* * *

14-02-2018 Zoals jullie allemaal wel weten, hebben de Spaanse shelters het zeer zwaar, zeker nu het jachtseizoen is geëindigd. De galgo’s blijven maar binnenstromen, vaak zwaar gewond en/of zwaar ondervoed. De dierenartskosten rijzen de pan uit, het voer is niet meer aan te slepen.

De shelters hebben geen bron van inkomsten, geen overheidssubsidie of toeslag. Ze moeten het helemaal zelf rooien, van de vergoeding die wij als stichting per hond betalen en van de donaties die ze krijgen. De vergoeding die wij betalen, dekt (gemiddeld) nog niet eenderde van wat de verzorging van 1 hond kost in het asiel, dus het water staat hen voortdurend tot aan de lippen.

Hoe mooi zou het zijn als de shelters een vaste bron van inkomsten zouden hebben, waar ze altijd op terug kunnen grijpen. Met Teaming kun je met heel veel mensen met een heel klein bedragje ondersteuning bieden. Je betaalt maar € 1,- per maand en als je alle drie “onze” Spaanse shelters wilt steunen, ben je maar € 3,- per maand kwijt. De prijs van 1 kop koffie per maand. Het zou zo fijn zijn als jullie allemaal meedoen en de shelters een vast inkomen per maand kunnen geven.

BaasGalgo: https://www.teaming.net/asociacionbaasgalgo
Scooby: https://www.teaming.net/scoobymedina?lang=en_UK
Fundación Benjamn Mehnert: https://www.teaming.net/fundacionbenjaminmehnert

Dankjewel alvast.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hoi Nel, fijn dat je de shelters wilt steunen.
Onderaan het artikel vind je 3 links, klik op 1 van de links en dan kom je op de site van Teaming. Klik dan op "Join the group" en daar kun je je registreren. Als je met de eerste geregistreerd bent, hoeft dat bij de 2e en 3e niet, dan hoef je alleen maar aan te geven dat je meedoet.
Hoop dat het zo lukt.

12 maanden geleden geplaatst door Nel kramers

Hoe krijg ik me geregistreerd bij teaming.net om zo de shelters te kunnen helpen?

12 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hoi Martine,
ons IBAN nummer staat onder het kopje Contact en dan onder Adresgegevens etc.
Maar we vragen hier geen hulp voor onszelf, maar voor de Spaanse asiels met wie wij samenwerken. Zij verzuipen in de zwervende galgos. Kun je hen misschien helpen, zij hebben dringend steun nodig. Zie de links naar Teaming, onderaan het artikel.

12 maanden geleden geplaatst door martine willemsen

Goeiemorgen.
Ik kan heel moeilijk jullie ibannummer vinden.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Dankjewel Renée, superlief.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

Wat een fantastisch plan!! 'Samen Sterk", en een kop koffie kunnen we zeker missen! Sierd en ik doen graag samen mee. We zijn zo blij met onze Roña (Ronda) die mee kwam met het transport van 10-2.... Op deze manier kunnen we structureel een steentje bijdragen aan het ongelofelijk mooie werk dat de mensen van de Spaanse shelters doen. Respect voor hen en alle leed dat ze moeten aanzien en met hun inzet kunnen verzachten.
Allemaal geven we dat 'kopje koffie', toch?!!