Straathonden in Oekraine

23 november 2011 19:42

Van onze overkoepelende organisatie Animal Foundation Platform ontvingen wij onderstaande mail. Kijkt u alstublieft naar het filmpje en ondertekent u de petitie. Het filmpje bevat, zoals gezegd, heftige beelden.

Allerbeste dierenvrienden,

We hebben als Animal Foundation Platform een duidelijke maar wel heftige videoclip gemaakt over de ellende die de straathonden in de Oekraine nu overkomt vanwege de komst van het voetbal Euro 2012. Aan het einde van deze videoclip is er de mogelijkheid om een petitie te ondertekenen via een link. De link naar de videoclip is: http://vimeo.com/32250285
Met dit filmpje willen we de acties tegen de straathonden rondom de Oekraine opnieuw aanwakkeren en zorgen dat deze waanzin stopt! Het gaat nu over de Oekraine, maar straks komt er een WK aan en daarna een Olympische Spelen en.....allemaal momenten dat dit soort gruwelijkheden tegen straathonden wordt uitgevoerd.
 
We willen jullie vragen:
Kijk naar het filmpje
Teken de petitie
Stuur deze clip naar zoveel mogelijk mensen door.
Heel erg bedankt!
Carien, Angelique, Ferdy en Isabelle - Animal Foundation Platform

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 8 jaren geleden geplaatst door Jenny

Dag allemaal!
We zijn dierenbeschermers uit Duitsland.
Op dit moment doen we in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland demo's en waken.
Ik heb gezien dat u zelf ook bezig bent met het thema van de straathonden in de Oekraïne en het Europese voetbal kampioenschap in 2012.
U bent ook tegen het gaan dat de straathonden worden gedood voor het komende voetbal event.
De actie "Fair Play" plande voor maart 2012 weer een Duitse-brede protest actie.
Wij zijn van mening dat de protesten moeten worden gehoord in geheel Europa!
Bent u het met ons eens naar een gemeenschappelijk datum te overleggen zodat geheel europa op een dag bij elkaar komt voor een protest actie?
Alle verdere informaties over de campagne van 'fair play', termijnen, enzovoorts bespreken we samen als u ook deelnemen wilt.
Groetjes,
Jenny
-Aktion Fairplay International-

http://www.facebook.com/groups/AktionFairPlayinternational/

Langer 8 jaar geleden geplaatst door Tina

Hoi Jojet, en misschien anderen die het filmpje liever niet willen zien:

Ga naar onderstaande link, deze even kopieren en plakken in je adresbalk:
http://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/
Dan kom je rechtstreeks op de Petitionsite. Kijk in het vak rechts bovenin met de rode letters "Take action here". In dat vak staat in blauwe letters "Click here" en dan ga je naar de betreffende petitie.

Er hebben inmiddels al 466.866 mensen getekend en het doel is 500.000 stemmen. Dus het doel is bijna bereikt. Teken alsjeblieft allemaal!!

Langer 8 jaar geleden geplaatst door Jan van der Linden

De europeesche Kampioenschappen Voetbal zijn voor de Oekraine natuurlijk een stuk belangrijker dan
een stel honden. Het gaat immers om geld en die honden op een humane manier van straat halen levert niks op. Dan maar op de goedkoopste manier, nietwaar? Een land wat zich zo graag beschaafd wil noemen is niet meer dan een apenland en jammer genoeg deel van Europa. Als de Fifa een organisatie met ballen was zou ze zeggen: we zoeken een paar andere landen voor dat voetballen, er
zijn er nog genoeg!

Langer 8 jaar geleden geplaatst door jojet

kan ik ook tekenen zonder te kijken?