Tequilla

13 juni 2017 19:17

Onze dank gaat uit naar Gitte Klynstra voor haar royale aanbod om Tequilla te sponsoren. Een prachtig gebaar waar we heel dankbaar voor zijn!

Lieve Tequilla,

In je 2 jonge jaren heb je al best wat voor je kiezen gehad... geboren in een shelter waar je niet kon blijven met je mama en broertjes en zusjes vanwege het feit dat het een dodingsstation zou worden. Gelukkig mochten jullie allemaal naar Scooby en al snel was er voor bijna allemaal een thuis. Jij moest samen met één broertje nog even wachten in een opvanggezin, maar het duurde niet lang voordat jullie beiden ook werden geadopteerd.

Helaas was je energie toch teveel voor de andere honden in huis en moesten je baasjes er voor kiezen om je terug te geven aan de stichting om een ander thuis voor je te vinden. Je werd opgevangen in Royal Dog Resort en daar ben je bijna 8 maanden geweest. Voor je persoonlijke groei was het beter om je naar een opvanggezin te verhuizen, zodat je meer zou leren in een gewone huiselijke situatie te leven. Maar je bent nu eenmaal een hele vrolijke energieke en soms baldadige jonge hond die niet zomaar in ieder huis op zijn plek is, dus moest je nog tweemaal verhuizen.

Gelukkig mocht je toen in opvang in België bij Gwen Plu en daar ging het al snel heel goed met je. Leuke andere honden om je heen, een ruime tuin om te rennen en te spelen en de mogelijkheid om dag en nacht die tuin in te lopen. Het was duidelijk dat je in zo'n soort situatie op je plek bent en we hoopten binnen GINN dat we zo'n Gouden Mandje voor je zouden vinden.

En ineens kwam er een telefoontje dat jouw adoptie in werking heeft gezet en mocht ik je afgelopen woensdag naar Anke Zeldenrust brengen waar je nu heerlijk een grote tuin/stukje bos tot je beschikking hebt om heerlijk rond te struinen. Daarbij ook nog eens voldoende andere honden om mee te spelen en niet te vergeten Anke die zich ook al jaren inzet voor honden in binnen- en buitenland die dat nodig hebben.

Je hebt me uitbundig begroet zoals ik je ken en we zijn gezellig samen in de auto naar je nieuwe thuis gegaan. Daar aangekomen werd je zonder problemen opgenomen in de roedel en ging je al op ontdekkingstocht. De eerste berichten dat het allemaal goed gaat heb ik al ontvangen en die geven me tranen in mijn ogen van blijdschap.

Lief leuk vrolijk mooi en gek mannetje, het ga je goed en ik kom je zeker nog eens opzoeken, want je woont niet eens zo ver bij me vandaan!!!

Iedereen heel erg bedankt die zich heeft ingezet voor Tequilla op welke manier dan ook.

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Gonny Adje en Jaime

Wat super goed nieuws! Tequila ... fantastisch Anke dat je deze prachtige hond zijn eigen definitieve mandje wil geven!
Lieve groet uit Helmond!
Gonny, Adje en Jaime

Langer dan één jaar geleden geplaatst door marlies

Heel veel geluk lieve tequila....
DIK verdiend dit gouden mandje voor jou.
Lieve groet marlies

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Pauline Giesen

Wat een ontroerend verhaal!
Hopelijk lezen we nog eens hoe het met je gaat Tequila, ik heb er alle vertrouwen in.
Lieve knuffel voor jou Tequila.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Marianne

O lieve tequila met tranen in mijn ogen lees ik dit..als klein opvangschatje was je bij me...ik moest je laten gaan...
Nu kan ik je ook met een gerust hart laten gaan...je heb je plekje gevonden...het gaat je goex lieve schat❤❤❤