Twee Gouden Mandjes - Stormy en Senna

10 juni 2017 18:29

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Stormy en Senna

Op 6 augustus 2016 kwam Varsovia, 2 jaar oud (nu Senna, de donkere dame) in ons leven. Wauw, wat een beauty en een bonk liefde naar mensen en andere honden. Na ca. een maand hadden we zo'n vertrouwensband opgebouwd dat we het aandurfden om haar los te laten in de Drunense Duinen. Samen met haar vriendin in de buurt Diva, een kleine greyhound dame, gingen de dames helemaal los. We stonden met tranen in onze ogen zo mooi om te zien dat ze genoot van haar vrijheid. Ik hoef haar nooit te roepen want ze houdt mij goed in de gaten.

We wilden vanaf haar adoptie eigenlijk al direct een tweede adopteren, dan heeft Senna een maatje waar ze mee kan rennen, spelen en oud kan worden. Toen kwam het bericht dat er bij BaasGalgo pups geboren waren. We besloten direct contact op te nemen met Corry, de consulente, en we adopteerden een wit teefje met een zwarte neus. Haar naam was Hermione, oftewel zwartneusje en nu heet ze Stormy.

Op 5 november 2016 konden we haar in Ospel ophalen. Senna ook meegenomen om met haar eerst kennis te maken. Nou, dat ging perfect de dames renden elkaar al achterna door de loods.

Heel emotioneel om te zien hoe betrokken de mensen uit Spanje zijn bij het afscheid nemen van de honden die naar de nieuwe baasjes gingen.

We zijn nu 7 maanden verder en is Stormy inmiddels 11 maanden en Senna is bijna 3 jaar. Wat een prachtig stel en een gouden duo! Spelen, rennen, kroelen doen ze volop en krijgen soms niet genoeg van elkaar. Wij zijn intens gelukkig met onze meisjes en zij hebben hun gouden bank (wij zijn verplaatst) gevonden. Dank aan de lieve, lieve mensen van de stichting die dit mogelijk hebben gemaakt.

Heel veel lieve groetjes van Karin en Jean-Paul Korst, Senna en Stormy

(De laatste drie foto’s zijn van Von Nie)

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Carin

A match made in heaven!!!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tania

Is toch altijd fijn als iedereen gelukkig is met deze schatjes!
xxxx Tania

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Gonny Adje en Jaime

Wat een mooi verhaal.. prachtig om te zien hoe geweldig de honden het samen hebben!
Heel veel gelukkige jaren samen gewenst!
Lieve groet uit Helmond!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Karin en Jean-Paul Korst

Wat heerlijk om te weten dat de moeder van Stormy ook haar mandje heeft gevonden in Nederland! Het zou leuk zijn om ze eens te laten ontmoeten.
Lieve groet Karin en Jean-Paul Korst, pootjes van Stormy en Senna

Langer dan één jaar geleden geplaatst door marlies

Heel veel geluk met stormy en senna.wat heerlijk dat ze zo'n goed leven hebben samen.
Ik heb de mama van stormy opgevangen (lubna)
Ook zo'n schat... ook zij heeft inmiddels haar gouden mandje gevonden.
Lieve groet marlies

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Geweldig!
Pootje Violeta