Update Ariadna

10 april 2013 18:59

Update Virtuele Adoptie Ariadna 10 april 2013
Ariadna is sinds januari 2012 bij ons in opvang. Het laatste bloedonderzoek was in januari 2013 en altijd heb je toch weer die hoop.. Het phosphorgehalte was bijna gelijk gebleven maar de bun (ureum) en de creatinewaarden waren behoorlijk gestegen. Helaas dus niet goed en haar nieren werken onder de 20%.

Ja, hoe gaat het nu met haar? Ze is 's morgens misselijk, maar heeft hier nu medicatie voor, wat redelijk helpt. Wij zijn zeer consequent verder met haar medicatie en dieetvoer. Ook zorgen we ervoor dat er dag en nacht vers water voor haar staat. Rond koffietijd deelt ze een appeltje met onze Beagle, goed voor Ariadna en onze Beagle blijft er slank bij ;). Er wordt natuurlijk hier veel van haar gehouden en veel knuffelen. Haar spiersterkte gaat ook achteruit, met rennen en spelen heeft ze snel last van haar spieren. Ze is ook wat afgevallen. Ze is al een tijd niet zindelijk, maar we dweilen met liefde, ze kan er ook niets aan doen.

Ze is vreselijk lief maar aan de andere kant is een vogel, ree, kat of haas niet veilig. Gister wou ze nog wel even achter een ooievaar aan, ze is de schrik van de buurt, haha. Jullie begrijpen natuurlijk wel nu dat ze niet los kan, gelukkig heb ik een heerlijke grote tuin waar ze volop in kan rennen en spelen. We gaan elke maand naar Tosca van Edelsteencentrum 'De Krater' in Ter Idzard. Op dit moment draagt Ariadna aan haar halsband de Jaspis, elke maand wordt de (edel)steen weer getest door Tosca. We maken er nog maar wat moois van en ik hou me voor ogen dat ze beter bij mij kan sterven dan ergens op een nare plek in Spanje.

Klaske en een poot van Ariadna.

Deze update staat ook op Ariadna's virtueel adoptiepagina.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door lucia&co

Klaske en familie,
Jullie zijn de hemel voor Ariadna. Alle liefde die ze nu nog krijgt. Dat heeft ze verdiend.
Bedankt!!!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Lianne

Lieve Klaske en familie,

Wat jullie doen, is helemaal geweldig! Deze lieve hond mag nog de hemel op aarde meemaken dankzij jullie. Geniet nog lekker van haar aanwezigheid.
Dankjewel!!
Liefs, Lianne

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Gonny en Adje

Heb kippevel na het lezen van deze update! Wat heb ik een enorme bewondering voor mensen zoals jij Klaske!
Heel veel toi toi! Lieve groet van mij en Adje

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door margriet

Fantasties Klaske, wat jullie samen voor die lieve Ariadne doen, dit is met geen pen te beschrijven, nog van alles proberen om haar een tijd(je) bij jullie te houden en ze nog lekker van alle knuffels kan genieten ! KLASSE, Klaske en Jan en zoons!!!!!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Tina

Respect!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Jetteke

Ik neem m'n petje diep voor jou en je familie af Klaske. Zoveel dagelijkse zorg om Ariadna mooie laatste maanden te geven...Bewonderingswaardig!!

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door bruno en Anne

Fantastisch dat jij zo goed voor Ariadna zorgt.
Eind januari 2012 zijn wij Nina komen ophalen te Balkbrug en toen is Ariadna met ons mee gaan wandelen. Toen werd er ons gezegd dat ze niet in orde was,vond dat vreselijk. Gelukkig heeft ze dan toch al iets meer dan jaar een gouden mand die ze anders nooit zou gehad hebben.Ongelooflijk dat jij zo goed en vol liefde voor haar zorgt,dat je het aandurft om een innige band met haar te smeden wetende dat ze zo'n slechte gezondheid heeft en het onvermijdelijke zal volgen.
Dikke knuffel vanuit Belgenland.

Anne en Bruno

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Anita Altena

Geweldig Klaske, een beter verpleeghuis kan Ariadna zich niet wensen.
Geniet deze laatste periode nog van haar!!

Lieve groet en knuffel voor Ariadna, Anita