Update Bisou

17 oktober 2010 17:49

Hier is weer een update van Bisou.


Hier bij ons wordt hij al liefkozend Zoetje genoemd omdat hij zo enorm zoet en lief is. Hij is zo groot en is net een lekkere knuffelbeer.
Hij weet het al als je naar hem toe komt en gaat dan met zijn poten in de lucht en vindt het heerlijk om op zijn buik gekriebeld te worden.
Bisou heeft altijd een goed humeur en we hebben hem nog nooit zien of horen mopperen. Hij is alleen maar dankbaar voor alle aandacht die hij krijgt.


Hij vind het heerlijk om einden te wandelen en vandaag hebben we een lange wandeling over de hei en door het bos gemaakt en hij geniet alleen maar. Hij is lief voor alle mensen en ook andere honden zijn allemaal OK bij hem. Hier gaat hij bij iedere hond in de mand liggen.
Als we op visite gaan en Bisou gaat mee dan leggen we zijn kleedje neer en blijft hij daar rustig op liggen. Alleen zijn is ook geen probleem met de andere honden er bij en met boodschappen doen blijft hij lekker rustig in de auto liggen rondkijken. Je hoort hem gewoon niet.


Bisou heeft ook geen baknijd, hij kan goed met kleine kinderen overweg en hij heeft zelfs met katten in Spanje gewoond in het opvanggezin. We verwachten hier ook dat hij er mee kan leren leven.


Bisou trekt niet aan de lijn wandelt rustig mee en geniet hiervan. Ongelooflijk dat zo'n lieve hond op straat is gezet en daar maar voor zich zelf moest zorgen. Gelukkig is hij gered en in een gezin terecht gekomen om weer bij te komen van alle ellende die hij meegemaakt heeft.
En nu is hij dan hier en weer een stapje verder naar zijn ultieme plekje, waar mensen van hem houden en de rest van zijn leven met hem willen knuffelen en liefde geven die hij verdient. Hij zal u alle liefde teruggeven.


Zoetje heeft medicijnen voor zijn hart en heeft beginnende staar, maar redt zich prima en wil alleen maar gelukkig zijn en bruist nog van de levenslust.
 
Lieve knuffels van Bisou.

 

 

Voor meer informatie over Bisou, klik op de link: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/bisou

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.