Update Camino

11 april 2015 20:09

Hieronder een update van onze virtuele adoptiehond Camino.

"Camino heeft een zware tijd achter de rug: 6 maanden geleden hebben we haar hartsvriendin Gabriela in moeten laten slapen. Ze waren samen bij de hondenverzamelaar in El Cuervo de Sevilla, samen bij Scooby en uiteindelijk werden ze bij ons herenigd. Ze is wel 10 keer wezen kijken bij haar vriendin voordat ze werd begraven in de honden speelbak.

De eerste dagen lag ze maar stil op de bank, maar langzaamaan ging ze steeds meer aansluiting zoeken bij de rest van de roedel. En nu trekt ze soms een sprintje in de zandbak. Ook komt ze nu 's avonds bij de rest in de woonkamer liggen. Nu is ze zelfs vrolijk en is overal bij betrokken. Ze komt nu zelfs soms 's nachts op het voeteind van het bed liggen.

Ze zal de rest van haar leven wel op een afstand blijven en bijna niet aan te raken, maar we zijn blij dat ze toch zo goed haar best doet en weer zin in het leven heeft.

Met vriendelijke groet,
Rinus & Marina en de roedel"

Het hele verhaal van Camino kunt u lezen op haar eigen virtuele adoptiepagina. U kunt Camino ook steunen als virtueel adoptiehond, kijk hiervoor op de pagina Helpen/Virtuele Adoptie.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Carin

Camino heeft een zwaar leven gehad, maar heeft het duidelijk goed nu met de andere honden en bij jullie.