Urnen

09 januari 2020 10:01

We willen er het liefste niet over nadenken, maar er komt een moment dat we afscheid moeten nemen van onze geliefde windhond. Als u er voor heeft gekozen om uw hond te laten cremeren, dan kan het u misschien troost geven om de as thuis te bewaren in bijvoorbeeld in een mooie, persoonlijke urn. Mocht u hier interesse in hebben, dan is het prachtige werk van Marga Hendrix wellicht iets voor u.

De liefde voor de windhond en vooral de Galgo, met zijn vaak moeilijk bestaan, heeft beeldend kunstenaar Marga Hendrix doen besluiten om naast haar dierensculpturen in brons en keramiek, enkele unieke urnen te creëren.

Daar ze vanuit emotie werkt, zal er geen enkele urn hetzelfde zijn, alle sculpturen op de urn worden eenmalig geboetseerd en zullen net zoals haar beelden sober zijn in kleur. De maten zullen ook variëren, zodat er verschillende mogelijkheden zijn in het bewaren van de as.

Een gedeelte van de opbrengst komt geheel ten goede aan rescue. U kunt bij interesse melden dat u haar werk op de GINN-website heeft gezien.

Voor verdere info kunt u contact opnemen via margahendrix@planet.nl, of neem een kijkje op www.margahendrix.nl of via de Facebookpagina van Rozerij.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.