Veiling voor El Amigo Fiel

14 maart 2016 18:41

GINN heeft een Facebookveiling georganiseerd ten behoeve van het Spaanse asiel El Amigo Fiel in El Cuervo. We hebben al jarenlang een connectie met dit asiel, maar na het overlijden enkele jaren geleden van de Nederlandse Judith, die daar de opvang runde, hebben ze onze hulp meer dan ooit nodig. Voor hen houden we deze veiling, die loopt van 1 tot en met 26 maart.

Lees het hele verhaal van El Amigo Fiel op de Facebookpagina. Meld jezelf aan, je kunt ook zelf artikelen voor de veiling aanbieden en vergeet vooral niet om je Facebookvrienden uit te nodigen. 

De actrice, schrijfster en dierenbeschermer Belinda Meuldijk stelt een aantal van haar schilderijen beschikbaar voor onze veiling. Op dit moment wordt er ook een veiling gehouden van haar schilderijen in Kasteel Groeneveld. Daar kunt u alvast een kijkje nemen naar het werk van Belinda. Kijk vooral ook naar het filmpje.

 photo GINN Veiling_zpsbzxtqxhb.jpg

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.