Veiling voor PAWS Ierland

04 oktober 2018 11:51

Afgelopen maanden heeft u al heel wat veilingen voorbij zien komen. Diverse asielen hebben verschillende aanhangers in Nederland die iets op poten hebben gezet, wat natuurlijk hartstikke fijn is. PAWS Ierland heeft alleen maar ons... :-(

Daarom willen wij hen heel graag een handje helpen met een laatste veiling zo richting het einde van het jaar. En ook al heeft u misschien uw steentje al bij gedragen aan een van de vele andere veilingen, we hopen toch dat u hen ook wilt helpen. Want de situatie in Ierland is schrikbarend! Velen van u hebben geen idee dat de situatie daar gelijk is aan Spanje, alleen is dit minder bekend. De honden worden daar ook in grote getale gedumpt onder erbarmelijke omstandigheden. Open wonden, massagraven, pups langs de weg of voor de poort, schurft, gebroken ledematen, ondervoed, getraumatiseerd: het is geen uitzondering. Het asiel van PAWS zit overvol, zij ontvangen geen subsidie en de dierenartsrekening is opgelopen tot boven de € 30.000,-. Veel honden zitten daar wel 2 jaar in een asiel en we doen ons uiterste best om daar een ommekeer in te brengen. Doet u met ons mee?

De veiling op Facebook is inmiddels gestart, hier is de link: https://www.facebook.com/events/183443262573793/

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.