Verslag GFNL/GINN-dag 29-04-2018

30 april 2018 19:11

Oooo, wat hebben we 'm geknepen afgelopen dagen. Per uur keken we wel 7 x op alle weer-apps en diverse voorspellingsites. Maar het was niet anders: zondag zou er regen komen. Niet zeuren, we gaan ervoor! Nadat we rond half 9 aan het opbouwen waren op het veld, was het echter nog droog maar iets voor tienen vielen dan toch de eerste druppels.

Maar wat zijn windhondenmensen toch uit het juiste hout gesneden. De sfeer onder de standhouders was prima. Terwijl Joop Schalkwijk een vrolijk deuntje opzette, druppelden zowaar de eerste bezoekers binnen. Met of zonder regenjas, evenals hun honden. En kort daarna werd het droog en werd het toch ineens hartstikke druk?! En de mensen bleven maar komen, de parkeerplaats stond overvol. Er werd geshopt voor mens en dier, de Doggywalk trok enorm veel bekijks, bij de dierenartsen stond af en toe zelfs een rij, het personeel van de kantine draaide overuren. Altijd leuk om oud-bekenden te zien, voormalige opvanghonden en adoptanten. Er werden nieuwe contacten gelegd en tips en verhalen uitgewisseld. Kortom: genieten!!

De rode bus van BaasGalgo zat al heel snel helemaal vol met bruikbare spullen voor in Spanje en ook Faye Learbuch kwam nog langs met de door haar aangeschafte spullen.
Het een en ander moest even gereorganiseerd worden, maar uiteindelijk kon alles gelukkig mee...

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde windhondendag samen met Greyhound Friends NL. We hebben een goede verkoop gehad aan de kraam zodat we weer een buffertje hebben opgebouwd voor aankomende onkosten en we mochten ook een mooie bijdrage ontvangen van Tania Ekkerink, Janneke Beertsen en Jack + Renate Lenards (http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/windhondenkop). Dank aan allen die aan deze fijne dag een bijdrage hebben geleverd. En natuurlijk niet te vergeten, Richard Matthijsen, omdat hij de huur van het terrein voor zijn rekening heeft genomen.

U snapt wel dat de glimlach nog een dagje langer duurt... :-)

Groeten, Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

9 maanden geleden geplaatst door Ina van Kan

Wij waren voor de tweede keer met ons GINA.
Ten eerste, ons GINA heeft genoten, zij zag oude bekenden, los laten en ze ging als een speer met haar oude maatjes, geweldig om te zien en wij hebben ook genoten en oude bekenden gezien, was top.
het woord aan GINA: ikke vond het leuk, niet meer zo bang, lekker rennen met mijn oude maatjes.
als er iets nieuws is moet ik wel even kijken of het niet eng is, maar ik heb 's avonds op de bank heerlijk liggen dromen. lieve pootjes van mij.

10 maanden geleden geplaatst door Hannie&Arno

Violeta heeft weer genoten hopelijk tot volgend jaar

Pootje Violeta

10 maanden geleden geplaatst door Gert scheepers

Voor ons de eerste keer en echt een fantastische dag gehad. Onze Charly kwam zijn opvangmoeder Carin weer tegen en onze nieuwste aanwinst Balthasar genoot ook zienderogen. Fantastisch om zoveel mensen te zien en te ontmoeten die het hart op de goede plaats hebben. Heel veel dank aan alle vrijwilligers, zonder hen zou dit onmogelijk zijn.

10 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Het was een hartstikke gezellige dag!!