Verslag GINN Windhondendag 13-10-2019

14 oktober 2019 08:33

We kunnen terugkijken op een fantastische Windhondendag in Oss. Al vroeg werden de vele kramen opgebouwd met hier en daar een verdwaalde regendruppel, maar toen rond 11.00 uur de eerste bezoekers het veld opliepen, was het droog, waren er stukjes blauw in de lucht te zien en zat de sfeer er al goed in. Joop zorgde weer voor een gezellig muziekje, de BaasGalgo bus stond op het terrein en werd beetje bij beetje geladen, in de kantine werden de eerste kopjes koffie geschonken. Een paar honden stonden in de spotlights tijdens de doggywalk, Charlotte del Rio hield een praatje over haar werkzaamheden in het asiel. Er werd geshopt, bijgebabbeld, oude bekenden gespot, nieuwe vrienden gemaakt, heel veel honden geknuffeld. En er werden ter plekke lekkere veganwafels gebakken.

Van collega stichting GreyhoundFriends ontvingen we een heerlijke vlaai vanwege ons 20-jarig bestaan, die we ons goed lieten smaken.

De dag verliep zonnig en winderig (sommige standhouders hingen letterlijk in de punt), en in de middag vertrok de BaasGalgo bus iets eerder omdat de vrijwilligers morgen 'gewoon' weer moeten werken. Wat een kanjers!

Rond 16.00 uur begon iedereen een beetje op te ruimen en na afloop hebben we met elkaar nog wat gedronken op het heerlijke terras van de Geffense Plas. Totaal tevreden!

Deze dag werd een feestje dankzij alle bezoekers, de GINN-vrijwilligers die bijsprongen her en der, de hekkensluiters, de aanwezige standhouders, het vrolijke personeel van de Geffense Plas en de zon. Dank aan allen!! Dank ook aan Agnes voor de extra foto’s.

Héél graag tot een volgende keer!!
Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

@ Carola, die knapperd is Arquero.

11 maanden geleden geplaatst door Carola van Galen

Jammer dat we het gemist hebben, konden helaas deze keer niet. Wie is die knapperd op de 2e foto?
Mooi dat GINN al 20 jaar zulk goed werk doet voor de hondjes, Allemaal bedankt en respect voor de grote inzet!!

Mvrgr, Carola

12 maanden geleden geplaatst door Twan en maria schouw

Was weer uitstekend ook de hondjes reno en luna hebben weer genoten bedankt en tot de volgende keer ook namens reno en luna !

12 maanden geleden geplaatst door Lodie Zandvliet

Hallo alle mensen van GINN!
Wij vonden het erg gezellig en ook Dolly had het reuze naar haar zin en rende en lustig op los. Veel aardige mensen ontmoet en gelukkig zat het weer ook mee dus kunnen we spreken van een erg geslaagde dag!
Hartelijk bedankt voor deze fijne dag!
Tot de volgende keer!!
Vriendelijke groet van Lodie & Olga en een poot van Dolly