Videohoek - Galgo Roky en roedel

07 augustus 2019 15:22

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl.

Vandaag: Galgo Roky en roedel

Vorig jaar 21 juli hebben we Roky in Ospel opgehaald, een zeer grote reu van nog geen 2 jaar. Hij was heel bang voor mensen en nu na een jaar is het een hele blije hond geworden die nu goed binnen de roedel past.

In het begin moesten blonde galgo Gaspar, zwarte galga Sally en brindle galga Seda enorm wennen aan Roky. Seda viel hem steeds aan (zowel in huis als buitenshuis), Gaspar moest niks van hem hebben en Sally trok zich terug. Waarschijnlijk vonden ze hem door zijn grootte nogal intimiderend. En galgo Gaspar was het niet gewend dat er een nieuwe reu bijkwam, want tot nu toe was hij de enige man met zijn 3 vrouwen haha.

Toen we Roky kregen, was hij mager, had weinig conditie en kracht en was nogal slungelig. Nu is het een stoere vent geworden die hard kan rennen, geniet van de zee en het strand en wat kilootjes erbij heeft.

Het is een heerlijke knuffelbeer die een mooie aanvulling is op onze roedel.

Veel kijkplezier!

Fam. van der Burgt 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

12 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Prachtig gedaan weer. Wat een feest om naar te kijken!