Whippets and Tees

22 augustus 2016 18:10

22-08-2016 Update van Whippets and Tees:

Je kunt ons nu ook vinden in de nieuwe webshop  www.createdbyearth.nl!

Wil je dat er een percentage (2%) van jouw aankoop naar Stichting Greyhounds in Nood Nederland gaat, laat dan in het opmerkingenveld de naam GINN achter, dan regelen wij de rest :) Voor de duidelijkheid: het percentage geldt voor de hele webshop, dus niet alleen voor Whippets and Tees artikelen!

Tot 10 september kun je 10% korting krijgen door de code: open2016 te gebruiken!

 photo slideshow2-1140x380_zpsifea4yhw.jpg

* * *

18-04-2016 Je kunt op vele manieren een goed doel steunen. Een origineel voorstel is altijd welkom. Zo werden wij enige tijd geleden benaderd door Sjannet van den Broek van Created by Earth met een mooi voorstel: zij wil kleding gaan ontwerpen met mooie windhondenprints erop. En dit zal ook nog eens biologisch en milieuvriendelijk gebeuren. Drie organisaties zijn uitgekozen die mogen delen in de opbrengst: NVAW, Galgo Save Belgium en GINN. Hoe mooi is dat!!

Ondertussen hebben we de eerste prints al mogen aanschouwen en we kunnen u alvast verklappen dat het prachtig belooft te worden. Bent u ook nieuwsgierig? U kunt op de hoogte blijven door op Facebook de pagina 'Whippets and Tees' te liken:  https://www.facebook.com/WhippetsandTees/?fref=ts. Op zeer korte termijn kunt u hier de eerste kleding aanschouwen en aanschaffen. Een beter excuus is er niet: shoppen voor de honden...

Sjannet: dank voor je enthousiasme en jouw fantastische aanbod om op zo'n creatieve manier een steentje bij te dragen!!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.