Zomerveiling tbv PAWS Ierland

19 augustus 2016 23:48

21 AUGUSTUS - LAATSTE DAG GINN ZOMERVEILING!!

Beste (wind)hondenliefhebber,


GINN is deze zomer (23 juli-21 aug) wederom een veiling gestart en deze keer om onze collega's in Ierland te helpen (PAWS ANIMAL RESCUE IRELAND). Daar werd afgelopen week de noodklok geluid: het asiel zit overvol en zij kunnen geen honden meer opnemen. Met adopties zijn ook zij natuurlijk het meeste geholpen, maar afgezien daarvan hebben zij enorme medische kosten. De zwerfwindhonden die worden gevonden of aangeboden zijn vaak in erbarmelijke staat: wonden, ondervoed, verwaarloosd. Deze honden moeten ook eerst worden opgelapt voordat ze in aanmerking komen voor adoptie.

Voor adopties doen we ons best, maar we kunnen zeker proberen om financieel een handje te helpen. Laten we ook niet vergeten dat er nog steeds Ierse greyhounds naar Spanje worden vervoerd. Daar begint het probleem vaak al... Dus laten we ook hierin de handen ineen slaan. 

 photo Veiling_zpsv9cqbfxv.jpg

Helpt u mee? Heeft u iets dat geveild mag worden: heel graag! Er staan al leuke artikelen op, maar er mag gerust nog meer bij :-). U kunt uw artikelen zelf plaatsen op de Veilingpagina op Facebook en uiteraard kunt u ook meebieden op alle aangeboden artikelen. 
Looptijd: zaterdag 23 juli 2016 tot en met zondag 21 augustus 23.00 uur. Ga naar:  https://www.facebook.com/events/1629304390713560/

Alvast reuze bedankt namens ons allemaal... http://www.adoptapet.ie/paws/ 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 3 jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Ik ga proberen het te volgen.