Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Sun

S

06-07-2020 Sun is een prachtige zwarte dame die sinds februari 2020 bij Scooby verblijft. Ze is heel vriendelijk en aanhankelijk. Sun houdt van verwennerij en heeft een lief karakter. Ze is goed in de omgang met andere honden. Sun is geboren op... (verder)

Josie

S

06-07-2020 Josie is een verlegen meisje uit Murcia. Ze heeft tijd en een dosis liefde nodig om meer zelfvertrouwen te krijgen. Josie is volgzaam en heeft een kalm karakter. Ze is geboren op 6 april 2016 en verblijft bij Scooby sinds februari 20... (verder)

Sandro

S

06-07-2020 Dit is Sandro, een vriendelijke Galgo die uit Murcia komt. Hij is geboren op 10 november 2016 en sinds maart 2020 wacht hij bij Scooby op zijn gouden mand. Sandro is een zelfverzekerde jongen en begroet iedereen graag. Hij is dol op ... (verder)

Sadie

S

06-07-2020 Sadie komt uit Murcia en verblijft sinds maart 2020 bij Scooby. Ze is een super aanhankelijke en vriendelijke Galga. Sadie is geboren op 10 februari 2017. Ze vraagt altijd om aandacht en om geaaid te worden. Sadie is ook goed in de o... (verder)

Pitufa

S

05-07-2020 In december 2019 is Pitufa door haar vorige eigenaar naar Scooby gebracht. Het is een liefdevolle en kalme Galga met een prachtige zwarte snoet. Pitufa is geboren op 12 mei 2018 en is sociaal met andere honden. Ze heeft nog een beetj... (verder)

Ferra (res)

S

09-06-2020 Ferra met haar leuke vrolijke koppie heeft een kattentest gehad en helaas is ze "g e z a k t". 27-05-2020 Ferra! In februari werd BaasGalgo geattendeerd op een zwervende Galga die aangereden zou zijn. Ze zijn haar gaan halen ... (verder)

Joep (res)

S

09-06-2020 Joep... een echte Hollandse naam voor een knappe Spaanse jongen. Als je naar zijn koppie kijkt, dan zie je dat Joep wel zin heeft in het leven en hij wordt bij BaasGalgo omschreven als actieve, speelse en onverschrokken hond ... (verder)

Zuma (res)

S

27-02-2020 Zuma is een prachtige black beauty! Ze is ontzettend lief en super zachtaardig van karakter. Zodra je haar paddock binnenkomt staat ze al naast je en staart ze je aan met een blik in haar ogen van ‘alsjeblieft wil je mij aaien?... (verder)

Baltasar

S

09-06-2020 Baltasar.... een naam van 1 van de 3 koningen/wijzen uit het Oosten. Met zijn 3,5 jaar heeft hij nog wat jaren wijsheid erbij te vergaren en dat doet hij graag in een thuis in Nederland of België. Deze zwarte "koning" we... (verder)

Amor

S

17-06-2020 Amor is een knappe brindle kerel die uit Murcia komt. Hij is aanhankelijk en zachtaardig van karakter. Amor komt mensen graag begroeten en knuffelen. Hij is altijd blij om zijn verzorgers te zien. Amor is geboren op 15 april 2015 en ... (verder)