Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Mason

S

22-01-2018 Dit is Mason, geboren op 08-01-2016. Mason is erg zachtaardig en intelligent. Hij kan goed samen met kinderen, hij is heel voorzichtig met ze. Op het moment is Mason niet geschikt om samen met kleine hondjes te leven. Hij is niet kat... (verder)

Champ

S

22-01-2018 Dit is Champ, geboren op 30-05-2014. Champ is een rustige, relaxte Greyhound. Hij heeft geen problemen in de omgang met kinderen. Hij heeft nooit enige agressie getoond tegenover medium formaat honden. Hij heeft nog nooit een kat gez... (verder)

Guardeño (res)

S

27-10-2017 Guardeño is een zelfverzekerde en aanhankelijke Galgo. Hij zou prima kunnen leven als enige hond of samen met andere honden. Guardeño is geboren op 9 januari 2016 en hij zit sinds januari 2017 bij FBM. Hij loopt ne... (verder)

Velho

S

21-01-2018 Velho, deze prachtige dame van 9 jaar is uit het dodingsstation van Madrid gehaald. Ze is het grotere formaat Galga, rustig van karakter, niet bang. Lief, vriendelijk en loopt netjes aan de riem. 10 februari komt ze naar Nederland en... (verder)

Katy

S

21-01-2018 Prachtige Katy, een ruwhaar Galgaatje van 7/8 jaar volgens de dierenarts maar BaasGalgo denkt toch dat ze iets jonger is. Ze is gevangen met een vangkooi in een dorpje van Toledo. Ze is lief, vriendelijk, sociaal met andere honden en... (verder)

Archi

S

21-01-2018 Een week geleden is Archi aangekomen in zijn opvanggezin. Hij is nog een jonge, knappe vent maar lijkt toch al heel wat meegemaakt te hebben in die periode. In Scooby viel het al op dat Archi bijna alleen maar in een mandje l... (verder)

Alma

S

19-01-2018 Inmiddels is Alma ongeveer 2 maanden in Nederland bij haar opvanggezin en wat is ze een kleine levensgenieter, dat wil zeggen…. als ze eerst even de kat uit d... (verder)

Yosefina

S

18-01-2018 Yosefina is een lieve en aandoenlijke Galga. In het begin is ze ietsje verlegen maar ze heeft gewoon even de tijd nodig om te zien dat mensen ook aardig kunnen zijn. Yosefina is heel rustig en kalm. Eigenlijk ligt ze de hele dag in h... (verder)

Domenica

S

11-12-2017 Domenica kan niet met katten. 14-10-2017 Domenica is een mooie Galga die zwervend op straat gevonden is. Ze is in januari 2017 gevangen en naar Scooby gebracht. Domenica is geboren in 2013. Ze is ontzettend lief en aanhankeli... (verder)

Leya (res)

S

30-10-2017 Leya is in februari 2017 gered door Scooby uit een dodingsstation. Ze is geboren op 31 december 2015. Leya is ontzettend lief en blij. Ze is speels en absoluut niet bang. Leya loopt netjes aan de lijn en kan het goed vinden met alle ... (verder)