Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Marzo

S

19-03-2019 We zoeken voor Marzo met spoed een warm thuis want hij is als goedsullige underdog altijd de gebeten hond. Hij heeft hier duidelijk onder te lijden en verdient zo snel mogelijk een veilige mand. Hier is nog een filmpje van Ma... (verder)

Astral

S

19-03-2019 Dit is Astral, een erg leuke Galga van bijna 5 jaar. Ze is gezellig, vriendelijk, aanhankelijk en speels. Ze loopt goed mee aan de lijn, maar ze moet nog wel leren om netjes naast je te lopen. Met andere honden gaat het prima, met ka... (verder)

Stunning Kishimi

S

21-03-2019 Dit is Stunning Kishimi, geboren op 03-05-2017. Zijn koosnaam is Kishimi. Kishimi is blij, speels en heel lief. Hij kan goed omgaan met kinderen en speelt graag met ze. Hij leeft nu samen met kleine hondjes en dit gaat goed. Of hij m... (verder)

Farranrory Alan

S

21-03-2019 Dit is Farranrory Alan, geboren op 08-03-2017. Zijn koosnaam is Alan. Alan is supervriendelijk en sociaal. We weten niet hoe hij zich met kinderen gedraagt want hij heeft nog geen kinderen ontmoet. Of hij met kleine hondjes samen kan... (verder)

Dala Superman

S

21-03-2019 Dit is Dala Superman, geboren op 03-05-2017. Zijn koosnaam is Superman. Superman is zachtaardig, blij en jong. Hij kan perfect samen met kinderen en speelt graag met ze. Ook kan hij goed samen met kleine hondjes, hij is het gewend da... (verder)

Stunning Blurr

S

21-03-2019 Dit is Stunning Blurr, geboren op 03-05-2017. Zijn koosnaam is Blurr. Blurr is verlegen, lief en jong. Hij kan heel goed samen met kinderen en speelt graag met ze. Ook met kleine hondjes is Blurr heel goed, hij is het gewend om dagel... (verder)

Shanagarry King

S

21-03-2019 Dit is Shanagarry King, geboren op 05-04-2014. Zijn koosnaam is King. King is kalm en vriendelijk. Hij kan goed omgaan met kinderen en springt niet tegen ze op. Ook kan King goed samen met grote en kleine honden. Of hij met katten ka... (verder)

Sardino

S

20-03-2019 Sardino is in februari 2019 al zwervend gevonden dichtbij het asiel van Scooby. Ze hebben hem kunnen vangen. Zijn microchip was uit hem gesneden en hij had een typische “halsband" om die jagers gebruiken. Sardino is vermoedelij... (verder)

Zipi

S

20-03-2019 Zipi (geboren in 2014) is nu bijna een week bij zijn opvanggezin. Een uitgebreide update volgt nog, maar wij willen hem toch vast even aan jullie voorstellen. Wat al duidelijk is geworden in deze korte periode is dat Zipi een hele li... (verder)

Parknook Biddy (res)

S

11-03-2019 Dit is Parknook Biddy, geboren op 17-11-2011. Haar koosnaam is Biddy. Biddy heeft een heel lief karakter en is heel aanhankelijk. Ze kan heel goed samen met kinderen. Ze leeft nu samen met Terriers en dat gaat goed samen. Of ze met k... (verder)