Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Dosel

S

12-04-2021 Dosel is een reu van 7,5 jaar, door BaasGalgo uit het dodingsstation van Badajoz gered. Dosel heeft geen enkele angst en gaat onbevangen om met andere honden en met mensen. Hij is aanhankelijk en dol op knuffels en contact met mensen... (verder)

Charlie (res)

S

01-03-2021 Charlie is een Nederlandse windhond, dat betekent een mix van een Greyhound met ?. Van wie Charlie zijn good looks heeft is onbekend. Deze honden worden in Nederland vaak gebruikt voor stropen en dat is waarschijnlijk ook wel Charlie... (verder)

Duke (res)

S

11-03-2021 Deze knapperd is Duke, een reu van 2 jaar, afgestaan door zijn galguero omdat hij overbodig was… Duke is aanvankelijk wat verlegen en kijkt graag even de kat uit de boom in nieuwe situaties en bij nieuwe mensen. Wanneer hij je... (verder)

Agnes (res)

S

08-03-2021 Agnes is een hele lieve brindle Galga. Ze is geboren op 03-07-2017. Agnes is niet bang, maar wel nog wat verlegen en onzeker. Ze loopt goed mee aan de riem. Wie heeft een warme mand beschikbaar voor deze aandoenlijke dame? Hi... (verder)

Ter Bemiddeling: Frans

S

04-03-2021 Frans is klaar voor adoptie! Een gouden jongen, majestueus, sociaal. Frans neemt emotie en aandacht op, en geeft het 10-voudig terug. Hij is ongelofelijk. Een grote jongen die heel goed als enige hond geplaatst kan worden, maar ook g... (verder)

Lieve

S

25-03-2021 Dit prachtige ruwhaar meisje is geschat op 4 jaar. Lieve is de zoveelste Galgo die afgedankt is aan het eind van het jachtseizoen. Daar stond ze op straat, geen chip, geen eigenaar, geen identiteit… Ze is door de Guardia Civil... (verder)

Aidita

S

25-03-2021 Aidita is jaren geleden geadopteerd en helaas teruggekomen van adoptie. Ze heeft daarna door omstandigheden 2 opvanggezinnen gehad, maar toch best snel een goed thuis gevonden. Ze was wat bang voor de jonge kinderen, maar dat verbete... (verder)

Lolo (res)

S

03-01-2021 Lolo is een reutje van 2,5 jaar, met een misvormde ruggengraat. Hij is zwervend aangetroffen in een stad in Extremadura en BaasGalgo heeft hem opgehaald. Hij is onderzocht door een neuroloog en er zijn rontgenfoto’s gemaakt. De... (verder)

Isidora (res)

S

01-03-2021 Isidora is een lieve Galga met een grijs snoetje en grote oren. Ze heeft een rustig karakter en ze is geboren op 03-06-2017. Isidora loopt goed mee aan de riem en is niet bang.  Hier is een filmpje van Isidora: <... (verder)

Anni

S

11-03-2021 Wij vragen speciale aandacht voor de mix-Galgo Anni. Dit meisje met prachtige ogen wacht al bijna twee jaar in Scooby tevergeefs op haar gouden mandje. Ze is geboren in januari 2017 en komt uit Medina del Campo (Valladolid). Ze ... (verder)