Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Hermoso

S

31-07-2019 Hermoso is een prachtige brindle reu van 4 jaar oud. Hij is aanhankelijk maar heeft wel tijd nodig om los te komen. Hij is nog wat onzeker af en toe. Hij is heel erg lief. Hermoso loopt goed aan de lijn. Hij kan niet met katten. Binn... (verder)

Catriel

S

24-01-2020 Dit is Catriel, een sociale en aanhankelijke Galga. Ze kan heel goed omgaan met andere honden en ook met mensen. Aan de riem loopt ze netjes met je mee. Ze heeft wel aandacht voor de katten, dus het zal wat meer begeleiding en tijd k... (verder)

Guacamole

S

24-01-2020 Dit is Guacamole, een prachtige Greyhound. In het begin is hij wat verlegen met mensen die hij niet kent, maar dat is al snel goed en dan is hij sociaal. Hij loopt netjes mee aan de riem. Hoewel hij best een gevoelige hond is, heeft ... (verder)

Velho (res)

S

24-12-2019 Velho is een prachtige Galga van 10 jaar oud (in juni wordt ze 11) en ze is echt een schat. Ze is een timide meisje, echt heel zachtaardig. Tot groot verdriet van haar huidige adoptanten moet ze herplaatst worden. "... (verder)

Lalo

S

26-01-2020 Lalo is een rustige en lieve ruwharige Podenco. Hij is geboren in 2017 en komt uit Murcia. Sinds oktober 2019 verblijft hij in het asiel van Scooby. Lalo is sociaal met andere honden en mensen. Hij zou een stuk gelukkiger zijn in een... (verder)

Happy

S

26-01-2020 Happy is een mooie zwarte Galgo die uit Zamora komt. Hij wacht al sinds maart 2019 in het asiel van Scooby totdat hij eindelijk mag vertrekken naar zijn ‘forever home’. Happy is een speelse en aanhankelijke jongen. Hij is... (verder)

Fuego

S

26-01-2020 Wie is deze charmante meneer? Dit is de ruwharige Galgo Fuego! Hij is niet alleen ontzettend knap, maar ook heel lief en aanhankelijk. Fuego is in oktober 2019 gered door Scooby uit een dodingsstation in Valladolid. Hij is geboren op... (verder)

Arena

S

26-01-2020 Dit jonge meisje heet Arena! Zij is in november 2019 door Scooby gered uit een dodingsstation. Arena is in het begin nog iets verlegen, maar na een aantal knuffels is dat zo verdwenen. Ze is niet bang en laat zich gewoon aaien. De om... (verder)

Pira

S

29-04-2019 Pira is een kleine zwart-witte Galga die sinds februari in het asiel van Scooby verblijft. Ze heeft voorheen bij een jager gewoond in Velascálvaro-Valladolid. Pira is nog bang. Ze is sociaal met honden. Pira heeft een sch... (verder)

Blue Sapphira

S

29-12-2019 Blue Sapphira (Lola) komt uit Murcia en verblijft bij Scooby sinds april 2019. Deze mooie dame is nog wat verlegen. Ze kwispelt wel met haar staart als haar verzorgers de paddock binnenkomen. Echter laat ze zich nog niet gemakkelijk ... (verder)