Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

India

S

03-12-2020 India is een teefje van 3,5 jaar, door BaasGalgo gered uit het dodingsstation van Extremadura waar ze door haar eerste eigenaar was afgegeven. Met 3 jaar “te oud” om nog nuttig te zijn….Toen BaasGalgo haar op... (verder)

Ter Bemiddeling: Kalila

S

03-12-2020 Kalila is klaar voor adoptie!  Deze mooie meid kwam op 31 augustus naar Nederland om in de opvang te gaan bij een heel ervaren fostermama. En dat had ze ook nodig, ze was helemaal overdonderd door de nieuwe wereld waar z... (verder)

Diva

S

02-12-2020 Dit is Diva, een mooi teefje van 4,5 jaar. Diva werd afgestaan door haar vorige eigenaar, die haar niet meer nodig had. Ze is een sociaal, speels en aanhankelijk meisje zonder angsten en op haar gemak bij mensen. Met andere honden ka... (verder)

Alex

S

29-11-2020 Alex is een prachtige zwarte Galgo die bij FBM wacht op zijn eigen gouden mandje. Hij is geboren op 12 mei 2015 en is nog iets onzeker. Alex is een verlegen mannetje, maar loopt goed mee aan de riem. Hij heeft Leishmania. Wie geeft h... (verder)

Dan

S

29-11-2020 Kijk eens naar de prachtige nieuwe foto's van Dan! 01-06-2020 Dan is een vrolijke Galgomix. Hij is verder rustig en niet bang. Dan is sociaal met andere honden en hij geniet ervan geaaid te worden! Hoewel Dan een hele li... (verder)

Sunny (res)

S

17-10-2020 Sunny is nu een paar weken in zijn opvanggezin en ze willen graag vertellen hoe het met hem gaat... "Eigenlijk staan we versteld hoe snel Sunny zich heeft aangepast aan ons gezinsritme, hij is er pas twee weken en doet het su... (verder)

Filomena (res)

S

27-11-2020 In januari 2020 kwamen moeder en dochter binnen bij BaasGalgo. Zoals in het verhaal hieronder te lezen is waren ze erg bang bij binnenkomst. Er is gewerkt met de dames en langzamerhand is hun zelfvertrouwen gegroeid en waren ze klaar... (verder)

Lola

S

27-11-2020 In januari 2020 kwam Lola samen met haar moeder Filomena binnen bij BaasGalgo. Zoals in het verhaal hieronder te lezen is waren ze erg bang bij binnenkomst. Er is gewerkt met de dames en geleidelijk is hun... (verder)

Pietra

S

22-11-2020 Dit is Pietra. Een prachtig brindle meisje dat sinds kort verblijft bij FBM. Haar ogen spreken boekdelen. Pietra is nog erg verlegen en onzeker. Ze loopt redelijk goed mee aan de riem en zal het fijn vinden om samen te wonen met een ... (verder)

Galilea

S

22-11-2020 Galilea is een verlegen Galga die verblijft bij FBM. Ze loopt redelijk goed mee aan de riem, maar ze is nog erg onzeker. Galilea zou het fijn vinden om in een gezin te wonen met een andere stabiele hond. Ze is geboren op 14 mei 2019.... (verder)