Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Dan

S

01-06-2020 Dan is een vrolijke Galgomix. Hij is verder rustig en niet bang. Dan is sociaal met andere honden en hij geniet ervan geaaid te worden! Hoewel Dan een hele lieve jongen is, heeft hij begeleiding nodig om hem te helpen met zijn s... (verder)

Fina

S

10-09-2020 Fina wordt vanuit Spanje omschreven als een onzekere Galga met weinig zelfvertrouwen en het asiel is een plek waar dit niet makkelijk verbetert. Het is daarom fijn dat zij het asiel mag verlaten en in een opvanggezin haar vleugeltjes... (verder)

Canela

S

10-09-2020 Canela werd afgestaan door haar galguero samen met Vainilla, hetzelfde liedje keer op keer, geen nut meer…..Maar Canela zit daar niet mee, zij is een onbevangen meisje van 3 jaar dat reikhalzend uitkijkt naar haar nieuwe... (verder)

Morena

S

07-08-2020 Morena.... de betekenis van haar naam is "bruin", maar ze is toch echt een prachtige zwarte dame met witte aftekening. Ze is ook al een beetje grijzend, maar met haar 7 jaar is ze zeker nog geen oude dame. En wie houdt er nu niet van... (verder)

Cati

S

02-09-2020 Cati is een mooi licht brindle meisje van 6 lentes jong, maar voor haar galguero heeft ze afgedaan. Niet meer nuttig. Gelukkig mocht BaasGalgo haar overnemen, en dat betekent dat haar kansen zijn gekeerd. Cati is een rustige Galga di... (verder)

Malik

S

13-09-2020 Malik is een zeer knappe Podenco Ibicenco die van oktober 2019 tot juni 2020 in Scooby heeft gezeten. Daar werd hij als volgt omschreven: " Wij zoeken voor Malik het liefste een actief gezin, want het is een energieke heer. Malik is ... (verder)

Fermin

S

24-09-2020 Fermin liep zwervend op straat in een dorpje in Toledo en is door BaasGalgo opgevangen. Zij omschreven hem als sociaal, aanhankelijk en een “kat uit de boom kijker”. Op 7 juli is Fermin aangekomen in Nederland en mocht me... (verder)

Aroa de Sevilla

S

24-09-2020 Na bijna 2 weken vertelt het opvanggezin van Aroa hoe het gaat... "Op 12 september hebben wij dit mooie meisje mogen ophalen. Bij aankomst was te zien dat haar adrenaline heel hoog zat, maar eenmaal aangelijnd bleef ze netjes... (verder)

Flora

S

21-09-2020 Flora is nu al even in haar opvanggezin en ze maakt het uitstekend. Ze luistert steeds beter, ze loopt goed mee met de roedel en heeft tegelijkertijd genoeg moed en nieuwsgierigheid om zelfstandig de boel te verkennen. Duidelijk is w... (verder)

Viton

S

21-09-2020 Viton is geboren op 17 februari 2018. Hij is op moment nog steeds bang, maar wel een nieuwsgierige en lieve jongen. Als hij in een liefdevol gezin kan wonen zal hij snel bijdraaien. Viton zit in het asiel van Scooby sinds januari 202... (verder)