Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Maeve

S

18-07-2019 Mooie Maeve met haar hazelnootkleurige ogen is een paar maanden geleden broodmager uit het dodingsstation gehaald door Baasgalgo. Inmiddels is zij opgeknapt tot een prachtige dame. Ze is een kleine Gal... (verder)

Dulcinea

S

29-04-2019 Wij zoeken met spoed een warme mand voor langzitter Dulcinea. Deze schattige Galga met een aandoenlijk grijs koppie wacht al sinds februari 2018 in het asiel van Scooby. Ze is geboren op 1 januari 2013. Dulcinea was in het begin heel... (verder)

Dobby

S

14-07-2019 Kijk eens wat een grappig klein ventje! Dit is Dobby een Podenco Maneto van ongeveer een jaar. Hij is een leuke, speelse en actieve hond. Dobby verblijft in het asiel van BaasGalgo. Hij is niet bang en zeer liefdevol. Dobby geniet va... (verder)

Sofia2

S

14-07-2019 Deze mooie brindle dame heet Sofia. Ze is zachtaardig van karakter en sociaal met andere honden. Sofia is geboren op 26 mei 2015. Sinds 23 februari 2019 wacht zij in het asiel van Scooby op haar ‘gouden mandje’. Ze is een... (verder)

Clave

S

14-07-2019 Clave heeft een korte vakantie gevierd bij een ander opvanggezin en na even wennen deed ze het daar heel goed. Ze heeft een beetje meer op eigen benen leren staan en genoot van het kunnen rennen op een veilig omheind veld, zoals te z... (verder)

Dylan (res)

S

30-03-2019 Dit is Dylan van BaasGalgo, 3 jaar oud. Afgestaan door zijn vorige eigenaar. Hij is in het begin een verlegen hond, maar als hij meer vertrouwen krijgt dan is hij aanhankelijk en sociaal. Dylan kan goed met reuen en teefjes omgaan. T... (verder)

Olwyn (res)

S

20-06-2019 Knappe Olwyn heeft best een tijdje bij PAWS gezeten en heeft nu het geluk in een opvanggezin alvast te mogen wennen aan een fijn hondenleven. Nu is dat wennen haar prima af gegaan, zoals haar opvanggezin laat weten... "... (verder)

Star

S

12-07-2019 Star is zo`n zachtaardig en lief meisje, ze gaat fantastisch om met andere honden. Star is bij PAWS sinds december 2017!! Ze verdient het echt niet dat mensen altijd aan haar voorbij gaan, ook al is ze een beetje verlegen met nieuwe ... (verder)

Nell (res)

S

24-07-2018 Dit is Nell, een Lurcher teefje van ongeveer 2 jaar. Nell kwam bij PAWS in een vreselijke staat, ze zat onder de schurft en was bijna helemaal kaal. Zoals je kunt zien op de fotos is ze nu bijna helemaal genezen! En is ze klaar voor ... (verder)

Mia

S

31-05-2019 Mia laat zich in Scooby zien als een lief, aanhankelijk, grappig en ook speels meisje. Ze is geboren op 7 april 2015. Mia kwam graag aandacht vragen bij onze vrijwilligers tijdens hun bezoekje daar. Ze zal een leuk maatje zijn voor e... (verder)