Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Castleroggy Ross

S

10-09-2019 Dit is Castleroggy Ross, geboren op 07-09-2014. Zijn koosnaam is Ross. Hij kan goed omgaan met kleine en grote honden. Ross houdt echt van mensen en is heel vriendelijk. Hij geniet erg van spelen en daarna lekker bij je gaan liggen v... (verder)

Pukka Speed

S

10-09-2019 Dit is Pukka Speed, geboren op 20-06-2015. Zijn koosnaam is Timmy. Timmy is een heerlijke hond die is opgegroeid met kinderen, in een kleine kennel aan huis. Hij is makkelijk in de omgang en goed gesocialiseerd. Hij is geweldig met k... (verder)

Barbe (res)

S

27-07-2018 Barbe is een prachtige Galgo die heel erg van aandacht houdt. Hij kan goed omgaan met mensen en andere honden. Verder is hij dol op rennen en spelen. Barbe zal geen problemen hebben met een nieuwe omgeving want hij past zich gemakkel... (verder)

Navarro

S

14-09-2019 Navarro is weer beschikbaar! Deze prachtige jongen zou eigelijk al naar zijn gouden mandje mogen, maar helaas is dit niet doorgegaan. Nu zit Navarro al anderhalf jaar (februari 2018!) in het asiel van Scooby. Navarro is gebor... (verder)

Oli

S

14-09-2019 Binnenkort mag Oli naar Nederland komen en verblijft dan in een opvanggezin. 03-08-2019 Oli is in juli 2019 gered door Scooby uit een dodingsstation in Valladolid. Hij is een kleine Galgo die geboren is op 28 november 2017. O... (verder)

Romy

S

13-09-2019 Wie is opzoek naar een prachtige zwarte parel? Dit is Romy! Zij is in juli 2019 door Scooby op straat gevonden in de buurt van Salamanca. Romy is geboren in 2016, super lief en aanhankelijk. Ze houdt van spelen met andere honden in h... (verder)

Campanilla

S

13-09-2019 Campanilla is net nieuw binnengekomen bij BaasGalgo en ze hoopt snel haar eigen thuis te vinden. Deze mooie dame is op straat gevonden in een dorpje in Toledo en geschat op 2 jaar oud. Ze is speels en sociaal, niet bang voor ... (verder)

Nista

S

13-09-2019 Nista komt 21 september mee met het transport naar Nederland en gaat dan naar een opvanggezin. 04-06-2019 Maak kennis met Nista; een nieuwsgierige, sociale en zeer aanhankelijke hond. Ze past zich goed aan en loopt goed mee a... (verder)

Afrodita

S

13-09-2019 Afrodita komt 21 september mee met het transport naar Nederland en gaat dan naar een opvanggezin. 01-08-2019 Afrodita is echt een prachtige, slanke Galga, werkelijk een plaatje om te zien. Ze is heel lief, sociaal, vriendelij... (verder)

Marciana (res)

S

31-07-2019 Dit is Marciana. Wat een onverwacht kadootje. Deze zwarte parel verkoopt zichzelf zodra je haar ziet. Een onbezorgd meisje dat vooral vrolijk door het leven gaat. Speels, onbezorgd, blij en zeer lief. Ze is té opgewonden in de... (verder)