Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Roa

S

18-08-2018 Roa (door haar opvanggezin Djezzy genoemd) is nu 5 maanden in Nederland en haar opvanggezin wil vertellen hoe het Roa vergaan is tot nu toe.   “ Toen ik Roa in Scooby zag was ze heel bang en ik dacht dat ze... (verder)

Lila

S

05-08-2018 Lila...bij aankomst was iedereen wel een beetje verliefd op haar, want wat een blij vrij en knuffelig meisje. Ze zit nu in een opvanggezin, maar er is al interesse voor haar. We geven haar even tijd om te wennen en wie weet is ze dan... (verder)

Vaneta

S

18-08-2018 Vaneta is 4 augustus meegekomen vanuit Scooby en verblijft nu in een opvanggezin.   “Vaneta heeft bij aankomst bij ons instinctief "haar plekje" in huis maar al te snel gekozen. Namelijk vóór ... (verder)

Sky

S

18-08-2018 Sky is een echte Podenco Andaluz en zoekt een thuis waar mensen "Podenco verstaan en begrijpen". Oftewel...mensen die bekend zijn met het ras en de... (verder)

Nora

S

18-08-2018 Mooie Nora is nu 2 weken in haar opvanggezin, dus hoogste tijd om te lezen hoe het met haar gaat.   "Inmiddels is Nora 2 weken bij ons (vrouw, kat, Galgo's en Whippets) en ze is een gezellige hond. Ze moest even ... (verder)

Kalesi de Alysan

S

18-08-2018 We hebben een kleine update over dit mooie zwarte meisje ontvangen van haar opvanggezin."Op 21 juli kwam Kalesi de Alysan bij mij in de opvang en inmiddels zijn we 4 weken verder. Ik noem haar Sensi omdat ze inderdaad en ... (verder)

Hawks Apprentice

S

17-08-2018 Dit is Hawks Apprentice, geboren op 14-11-2013. Haar koosnaam is Katie. Katie is in het begin een beetje nerveus maar als ze je eenmaal kent dan komt ze uit haar schulp. Ze kan wat sterk zijn aan de riem, maar als je eenmaal aan het ... (verder)

Isle of Gigha

S

17-08-2018 Dit is Isle of Gigha, geboren op 14-07-2016. Haar koosnaam is Girlie. Girlie is nog jong, ze heeft nooit geracet. Ook al is ze nog jong, ze gedraagt zich als een wijze oude Greyhound. Ze geniet van aandacht krijgen en knuffelt heel g... (verder)

Partners Rebel

S

17-08-2018 Dit is Partners Rebel, geboren op 14-02-2013. Haar koosnaam is Annemarie. Annemarie is gefokt om te coursen maar ze heeft ook wel eens sprintjes getrokken op de racebaan. Ze geniet van de huiselijke comforts, zo ligt ze graag voor de... (verder)

Banba Bo Peep

S

17-08-2018 Dit is Banba Bo Peep, geboren op 01-01-2016. Haar koosnaam is Bo. Bo is vrolijk, speels en heel vriendelijk. Ze houdt van mensen. Bo is de liefste hond op aarde. Als je altijd een leuk welkom thuis wil, dan is zij de hond voor jou. Z... (verder)