Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide en angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in Scooby vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. Daardoor zitten ze vaak ook heel lang in Scooby, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Boxer

S

23-06-2017 Dit is Boxer, geboren op 01-08-2015. Boxer heeft een geweldig karakter en is erg goed gemanierd. Hij heeft alle kenmerken in zich om een prima huishond te worden. Hij heeft nog nooit agressie getoond tegen andere honden. Misschien zo... (verder)

Nebla

S

23-06-2017 Nebla is afgestaan door haar eigenaar, een jager. Ze is geboren op 12-11-2014. Nebla is een beetje timide maar je kunt gemakkelijk en snel haar vertrouwen winnen. Ze loopt heel braaf mee aan de lijn en ze is sociaal me... (verder)

Melany

S

23-06-2017 Melany is een lieve Galga met een jong karakter. Ze is geboren op 20-03-2015 en op straat gevonden in de stad Utrera. Melany kan een beetje timide zijn maar houdt wel van aandacht. Helaas kan Melany niet met katten sam... (verder)

Ru

S

23-06-2017 Dit is het prachtige Greyhound meisje Ru. Overgedragen aan  PAWS in februari in een verschrikkelijke staat. Haar vorige eigenaar vertelde dat ze was gestolen en na een tijdje dichtbij terug gedumpt. Ru is geboren in juni 2013. H... (verder)

Spice

S

20-06-2017 Dit is Spice, geboren op 20-07-2014. Spice is erg vriendelijk en sociaal en kan goed samen met jonge en oudere mensen. Ook doet ze het prima samen met andere hondenrassen. Alleen met katten, dat kan ze niet. Spice is een Grey... (verder)

Leo

S

20-06-2017 Dit is Leo, geboren op 25-07-2015. Leo is heel erg kalm en relaxed. Hij is sociaal en gaat graag met kinderen om. Ook met andere honden heeft hij geen problemen. Alleen kan hij niet samen met katten. Leo is een vriendelijke, ... (verder)

Camila

S

18-06-2017 Mooie Camila is nu 2 weken in haar.opvanggezin en kijk eens wat een duidelijke informatie wij over haar hebben ontvangen.... "Love, beauty and brains : Camila Camila is 2 weken bij ons thuis en ik kan niet ander... (verder)

Lopez (res)

S

26-05-2017 Lopez heeft inmiddels zijn draai helemaal gevonden in zijn opvanggezin. Hij is een schat van een hond; heel erg sociaal met mens en dier. Hij laat zich door iedereen lekker aanhalen en komt regelmatig met zijn lange neus tegen je aan... (verder)

Gina (Polvorilla) (res)

S

08-05-2017 Even nog het laatste nieuws over Gina door haar opvanggezin.... "Gina is nu bijna 5 maanden bij mij en het gaat heel goed met haar. Er is niet heel veel nieuws over haar te vertellen want ze is geen bange dame die veel moet o... (verder)

Peach

S

12-06-2017 Hier is een mooi filmpje van Peach!   07-06-2017 Peach is een rustige Galga die geboren is op 01-... (verder)