Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Peñiflor

S

22-09-2018 Peñiflor is een jonge Galga die geboren is in januari 2015. Ze is een sociale en vriendelijke dame. Verder is ze erg kalm. Ze is lief voor mens en dier. Momenteel zit zij in het asiel van Scooby sinds mei 2018. (verder)

Padi

S

22-09-2018 Padi is een rustige en kalme Galga. Ze komt uit Salamanca, is geboren op 22 juni 2013 en zij zit sinds juni 2018 in het asiel van Scooby. Padi is sociaal met honden en aanhankelijk met mensen.  (verder)

Negrita (res)

S

11-09-2018 Dit is Negrita, een kalme Galga. Ze komt stilletjes naar je toe om aandacht te vragen. Negrita is geboren op 1 mei 2012. Helaas zit ze al een tijdje in het asiel van Scooby, namelijk sinds december 2017. Ze kan goed omgaan met andere... (verder)

Duque (res)

S

11-09-2018 Een Whippet bij Scooby, dat is weer eens wat anders en het is nog een mooierd ook! Dit is DUQUE, een knappe lichtbrindle jongen met een prachtige donkere neus. Hij is 3,5 jaar oud en zit sinds juli 2018 bij Scooby. Hij komt uit Villa... (verder)

Topper

S

22-09-2018 Maak kennis met onze mooie, lange termijn jongen, TOPPER, 4,5 jaar. Deze Lurcherjongen heeft onlangs zijn tweejarig jubileum met PAWS gehad. Topper is een knappe, donkere brindle jongen die een comfort... (verder)

Harriet (res)

S

15-09-2018 Harriet is een Lurcher en verblijft nog in Ierland bij Clare Greyhound Sanctuary. Bij uitzondering plaatsen we dit meisje op de site, omdat ze er al zo lang zit en steeds maar over het hoofd wordt gezien. Harriet was pas twee... (verder)

Natalie (res)

S

04-06-2018 EEN ONTMOETING... Natalie is vanaf november in Nederland. Zij heeft inmiddels veel sprongen gemaakt en is veel gegroeid. Om dit ook vast te leggen en haar ontspannen en blij op de foto te krijgen was wel een uitdaging dus hie... (verder)

Cloy

S

18-09-2018 Cloy heeft een kattentest gehad en ze is geslaagd. Ze deed niks toen ze de katten zag. Cloy is wel een beetje bang voor mensen, blijkt nu. 31-03-2018 Cloy is een leuke, kleine Galga. Zij zit sinds 8 oktober 2017 in het asiel ... (verder)

Perica

S

08-03-2018 Perica is een sociale en aanhankelijke Galga. Sinds 23 november 2017 zit zij in het asiel van FBM. Perica is in onbekende situaties en bij nieuwe mensen iets verlegen. Verder kan ze het goed vinden met andere honden en loopt prima me... (verder)

Manzanales

S

29-08-2018 Na 3,5 week in Nederland kunnen we jullie meer over Manzanales vertellen. Deze zachtaardige en onzekere jongen maakt grote stappen bij zijn opvanggezin. Er zijn natuurlijk veel nieuwe dingen en onbekende situaties voor hem en hier mo... (verder)