Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

North Face

S

14-03-2019 Dit is North Face, geboren op 01-06-2016. North Face is kalm, rustig en vriendelijk. Hij is goed samen met kinderen en speelt graag met ze. Met andere honden is hij sociaal. Of hij met katten kan is niet bekend. North Face zal een pe... (verder)

Shanagarry King

S

21-03-2019 Dit is Shanagarry King, geboren op 05-04-2014. Zijn koosnaam is King. King is kalm en vriendelijk. Hij kan goed omgaan met kinderen en springt niet tegen ze op. Ook kan King goed samen met grote en kleine honden. Of hij met katten ka... (verder)

Karma

S

19-05-2019 Dit is Karma. Een Galga van ongeveer 2 en een half jaar. Ze werd gered in een dorpje in Toledo. Karma lag hulpeloos in een veld met één van haar voorpoten in een klem, achtergelaten om een langzame, eenzame dood te ster... (verder)

Elseloes

S

18-05-2019 Elseloes is een kleine Galga van ongeveer anderhalf jaar oud. Ze is door BaasGalgo gered uit het dierenopvangcentrum in Madrid. Elseloes is een heerlijk actief en speels meisje. Ze is niet bang en houd... (verder)

Faruk

S

18-05-2019 Dit is Faruk! Een prachtige witte Galgo van  ongeveer 2 jaar oud.  Hij werd afgestaan door zijn vorig baasje en is nu bij BaasGalgo. Faruk is een rustige en sociale hond. Hij heeft geen angst... (verder)

Shayla

S

17-05-2019 Kijk eens naar de mooie nieuwe foto's van Shayla! 01-05-2019 Shayla (nu Yara) is een lieve Galgo-dame, geboren in november 2012, ze moet helaas op zoek naar een nieuw Gouden Mandje, tot groot verdriet van haar huidige baasje.... (verder)

Olwyn

S

Olwyn, ongeveer 4,5 jaar. Een zeer aparte en vooral lieve verschijning. Ze is verlegen maar zeer knuffelig. 60 cm schouderhoogte. Olwyn loopt perfect aan de riem. (verder)

Candace

S

14-05-2019 Candace is een heel lief en aanhankelijk meisje in maatje "Whippet", dus erg klein voor een Galgo. Helaas is ze teruggekomen van adoptie....het ging niet goed met de man des huizes, tegen hem bleef ze maar blaffen uit angst en a... (verder)

Vuitton (res)

S

09-05-2019 Dit is Vuitton, geboren op 03-06-2015. Vuitton`s leven begon 4 jaar geleden in een stal of schuur van een galguero, door wie hij na 2 en een half jaar trouwe dienst werd afgestaan. Intussen zit hij alweer ruim anderhalf jaar in de sh... (verder)

Pinto

S

14-05-2019 Pinto is een mooie grote reu van 3 jaar oud en komt uit Scooby. Hij is sinds half februari in Nederland en moet helaas noodgedwongen op zoek naar een ander thuis. Pinto is in huis erg rustig en slaapt graag in de stoel. Af en... (verder)