Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide en angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in Scooby vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. Daardoor zitten ze vaak ook heel lang in Scooby, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Lola

S

22-11-2017 Dit is Lola, een jong Greyhound meisje van slechts 9 maanden en nu al pijn. Ze heeft Phystitis, een ontsteking van de groeiplaten. De dierenarts heeft calciumtabletten, kennelrust en pijnstillers voorgeschreven. Als ze uitgegroeid is... (verder)

Genie

S

22-11-2017 Dit is Genie, geboren op 26-08-2012. Genie is een blije Greyhound met een goed karakter. Hij heeft nog nooit contact gehad met kinderen, andere rassen honden of katten. Genie is een vrolijke Greyhound die geniet van contact met mense... (verder)

Habana (res)

S

01-11-2017 Habana mag naar Nederland komen en gaat dan naar een opvanggezin! 27-09-2017 Habana is een schattige Galga puppy die geboren is op 2 juni 2017. Ze is sociaal met andere honden en mensen. Deze k... (verder)

Carballo

S

16-11-2017 Carballo is een aardige jongen met een vrolijke en speelse aard. Als je een grote glimlach op zijn grappige gezicht wilt zien, geef hem dan een speeltje! Hartelijk en liefhebbend; hij is een knuffelaar... (verder)

Campanita

S

20-11-2017 Campanita is nu iets meer dan een week in haar opvanggezin in Nederland en via BaasGalgo naar hier gekomen. Zij is destijds gevonden in Fuensalida bij een paar meisjes die Galgos verzorgen. Campanita zat bij hen in de tuin, wachtend ... (verder)

Natalie

S

20-11-2017 Natalie is nu iets meer dan een week in haar opvanggezin en hoogste tijd om te lezen hoe ze het hier vindt. Haar opvanggezin v... (verder)

Ben (res)

S

14-10-2017 Ben is een vriendelijke en blije Galgo. Hij is sociaal met andere honden, niet dominant en lief voor mensen. Ben was in het begin verlegen maar inmiddels is hij heel blij in de buurt van mensen die hij kent. Hij is geboren ... (verder)

Capricho (res)

S

06-08-2017 Capricho is een super lieve en bescheiden Galgo. Hij is geboren op 5 mei 2013 en zit sinds december 2016 in Scooby. Capricho is gered uit een dodingsstation in Valladolid. Het is een bescheiden jongen die een beetje verlegen is maar ... (verder)

Miel

S

16-11-2017 Miel is een lieve, knappe Galga van ongeveer 3 jaar. Ze is door iemand die haar op straat had gevonden achtergelaten bij de dierenarts. Miel is sociaal en aanhankelijk, heeft geen angsten en houdt van ... (verder)

Juanillo

S

15-11-2017 Podenco Juanillo is in Nederland en zijn opvangmoeder heeft het volgende te vertellen over hem: "Toen Juanillo bij mij kwam was het tussen mijn Galgo, Podenco en zelfs de kat meteen 'koek en ei'. Het is een vrolijk, blij... (verder)