Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Tango

S

10-06-2018 Tango is ongeveer 4 jaar oud, sociaal en lief. Hij is krachtig en heeft geen angsten. Sociaal met zowel teven als reuen. Een echte schat van een hond.  Tango is negatief getest op Ehrlichia, Anaplasma en Filaria maar positief ge... (verder)

Pia

S

13-11-2018 Dit is PIA van 112 CG, geboren op 01-01-2017. Pia zwierf met een andere Galga op straat en is gered. Via via kwam ze bij 112 CG terecht. Pia is nu al een paar maanden in de shelter en ze doet het echt heel goed.  Een sierlijk kl... (verder)

Corbata

S

18-10-2018 Corbata is nu 2,5 week in Nederland en heeft even de tijd gekregen om rustig te wennen. Bij de aankomst werd duidelijk dat dit meisje geen onbezorgd leven heeft gehad. Ze was erg onder de indruk en stond verstijfd met haar staart tus... (verder)

Damon (res)

S

21-10-2018 Binnenkort mag Damon naar Nederland komen en verblijft dan in een opvanggezin. Damon is een iets kleinere ruwharige Galgo. Eerst kan hij iets timide zijn maar zodra hij je leert kennen is hij je beste ... (verder)

Serafina (res)

S

06-06-2018 Serafina is een aanhankelijke black beauty die sociaal is met mensen en honden. Ze kan zelfs met katten samenleven. Serafina kan in een nieuwe omgeving iets verlegen zijn maar ze vertrouwt al snel de m... (verder)

Arquero

S

08-11-2018 Arquero heeft een beetje pech, want op het laatste moment gaat zijn adoptie niet door. Gelukkig kan hij zaterdag wel meekomen en mag hij naar een opvanggezin. Maar mocht u nu denken "ik wil deze leuke ... (verder)

Marta (res)

S

20-10-2018 Marta is een prachtige Galga van 3 jaar die zwervend werd gevonden in een dorpje van Toledo. Marta is een sociale, niet bange hond die veel van spelen houdt en contact met mensen. Ze kan prima met andere honden. Negatief getest op de... (verder)

Babs (res)

S

27-10-2018 Babs is een meisje van 1,5 jaar. Ze heeft 5 weken geleden een nestje gehad. Babsie is een klein, ontzettend lief meisje wat zo in ons hart is gekropen. Rustig van karakter en slechts 52 cm schouderhoogte. Ze loopt netjes naast je aan... (verder)

Idalis

S

08-11-2018 Idalis is een zelfverzekerde, lieve Galga. Ze is erg op mensen gesteld. Idalis kan goed omgaan met andere honden en loopt goed mee aan de lijn. Ze is geboren op 04-11-2011 en zit sinds 18-12-2017 in het asiel van FBM. &n... (verder)

Pixie

S

08-11-2018 Dit is Pixie, geboren op 08-12-2016. Pixie is een vrolijke, lieve dame die helemaal gericht is op mensen. Ze gaat goed om met andere honden en heeft nog nooit enige agressie getoond, maar ze houdt echt van mensen. Ze is erg speels en... (verder)