Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide/angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in de shelters vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. En verder zijn er honden die vanwege hun vachtkleur, leeftijd of medische conditie niet gekozen worden. Daardoor zitten ze ook vaak heel lang te wachten, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Dash

S

14-11-2019 Dit is Dash, geboren op 14-07-2014. Dash is een relaxte jongen. Hij kan goed opschieten met andere honden, groot en klein, reu en teef. We denken dat hij ook met kinderen kan, gezien zijn rustige, relaxte karakter. Binnenkort gaan we... (verder)

Shayla

S

03-11-2019 Shayla (nu Yara) is een lieve Galgo-dame van 7 jaar, op zoek naar een nieuw Gouden Mandje. Yara, zoals ze nu heet, is een heerlijk lief aanhankelijk meisje. In huis is zij rustig, geniet van luieren en knuffelen, lekker e... (verder)

Guzman

S

13-11-2019 Guzman werd in de steek gelaten door zijn eigenaar, een jager, toen hij niet meer zo nuttig als vroeger was.Hij is een beetje verlegen in het begin, maar na wat strelingen en genegenheid wordt hij heel vriendelijk. Guzman is geboren ... (verder)

Floretta

S

13-11-2019 Floretta is in augustus 2019 gered door Scooby uit het dodingsstation van Valladolid. Het is een super lief en aanhankelijk meisje. In het begin kan ze nog iets verlegen zijn, maar ze is niet bang. Floretta houdt van knuffelen en kan... (verder)

Saturno

S

13-11-2019 Saturno is in 2017 samen met drie andere hele bange pups vanuit het dodingsstation in Valladolid terecht gekomen bij Scooby. Inmiddels is hij al wat beter gewend aan het asielleven en hij houdt ervan om te spelen met de andere honden... (verder)

Adan

S

08-09-2019 Dit is Adan, ter adoptie bij 112 Carlota Galgos. Adan is een mooie, vrolijke en blije Galgo van 9 maanden. Hij is niet voor 100% Galgo, er zit een beetje ander bloed in hem, maar wel voor het allergrootste deel. Adan is echt ... (verder)

Harvey

S

13-11-2019 Harvey, in de shelter van 112 Carlota Galgos, is een spectaculaire jonge Galgo, ruwharig en groot. Hij is sociaal, maar ook onafhankelijk en kan soms een beetje dominant zijn bij andere honden. Tegelijk is hij ook heel aanhankelijk. ... (verder)

Atlas

S

13-11-2019 Atlas! Deze jongen, nu nog in de shelter 112 Carlota Galgos, is zo ontzettend klaar om naar huis te gaan. Hij zou zo graag zijn koffer pakken!  Hij is gemakkelijk en heeft een liefdevolle, zachte aard. Is heel goed met mensen en... (verder)

Ninja

S

13-11-2019 Ninja is een jonge Galgo in de shelter van 112 Carlota Galgos die een lange weg heeft afgelegd van het leven op straat naar het goede leven. Hij was heel mager toen hij uiteindelijk gered kon worden van zijn zwervende bestaan. Hij is... (verder)

Azaria

S

13-11-2019 Azaria is een prachtige Galga in de shelter van 112 Carlota Galgos, geboren op 01-03-2014. Ze kwam daar samen met Azai, haar zoon of broer. Ze waren beide getraumatiseerd, maar Azaria heeft zich sindsdien als eerste zo goed hersteld ... (verder)