Welkom op onze Hondenpagina!

Hieronder vindt u de honden die geadopteerd kunnen worden. Rechts bovenin kunt u de honden selecteren die al in Nederland verblijven in een opvanggezin of honden die nog in Spanje zitten. Klikt u hiervoor op een van de labels. Op de hondenpagina's kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting. Alle geadopteerde honden vindt u terug onder het kopje Informatie/Reeds geadopteerde honden.

Kijkt u alstublieft ook bij onze “Vergeten honden”. Dit zijn de vaak timide en angstige honden die meer begeleiding nodig hebben, maar daar is in Scooby vanwege het grote aantal dieren simpelweg geen tijd voor. Daardoor zitten ze vaak ook heel lang in Scooby, voordat iemand ze eindelijk opmerkt. Deze honden verdienen het zo, om een veilige, warme plek te vinden!

Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten.

Honden

Farrah

S

27-05-2017 Farrah begint zich nu echt thuis te voelen en laat steeds meer een speelse en ondernemende kant van zichzelf zien maar daarnaast blijft ze ook een echt knuffelbeest. Waar ze kan rennen doet ze dat graag en ze houdt ook van spelen met... (verder)

Rosi

S

27-05-2017 "Lieve Rosi is nu bijna 4 maanden bij ons en elke dag is voor Rosi weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. Toch is dat best nog moeilijk voor Rosi maar soms gaat ze de uitdaging aan, zoals ’s morgens als ze opstaat... ... (verder)

Lopez

S

26-05-2017 Lopez heeft inmiddels zijn draai helemaal gevonden in zijn opvanggezin. Hij is een schat van een hond; heel erg sociaal met mens en dier. Hij laat zich door iedereen lekker aanhalen en komt regelmatig met zijn lange neus tegen je aan... (verder)

Guindilla

S

26-05-2017 Dit is Guindilla met zijn grappige, grote oren, meestal één omhoog en de ander omlaag. Deze Galgo jongen is geboren op 05-05-2013. Het is ongelofelijk dat hij al sinds januari 2016 in Scooby zit. Guindilla is so... (verder)

Fran

S

23-05-2017 Dit is Fran, geboren op 06-08-2014. Hij is een zachtaardige en relaxte Greyhound. Hij is het gewend om door kinderen begeleid te worden. Ook komt hij uit een omgeving waar hij regelmatig met een andere hond (terriër) contact hee... (verder)

Tranche

S

23-05-2017 Tranche is een prachtige Galgo reu van ongeveer 3 jaar. Hij is opgepakt terwijl hij zwierf door de straten van een dorpje in Toledo. Hij is in het begin wantrouwend maar al snel vertrouwt hij je en vin... (verder)

Tara

S

23-05-2017 Dit is Tara, geboren op 20-05-2013. Tara is een beetje timide en verlegen tegenover vreemden maar als ze je beter kent vertrouwt ze je. Ze heeft geen problemen met kinderen of andere honden, groot en klein. Ze gaat altijd om met Terr... (verder)

Mondo

S

23-05-2017 Dit is Mondo, geboren op 12-05-2013. Mondo is een vrolijke en vriendelijke Greyhound reu. Hij gaat heel goed samen met kinderen en is het gewend dat hij door kinderen begeleid wordt. Hoe hij met katten is weten we niet. Mondo is niet... (verder)

Big Babe

S

23-05-2017 Dit is Big Babe, geboren op 14-07-2014. Hij is heel speels en een zachtaardige Greyhound reu die erg goed met mensen kan omgaan. Hij heeft nooit enige agressie laten zien tegenover kleine hondjes maar Big Babe is niet kat vriendelijk... (verder)

Bumbury

S

23-05-2017 "Onze" Bumbury (Berry)....deze knappe vent is al ruim een jaar in Nederland aan het uitkijken naar zijn nieuwe eigen mensen.Berry is een lieve vriendelijke open Galgo die geen naar verleden lijkt te hebben. Hij is dol op ... (verder)