Adna

Laatste update 16 september 2020 14:39

16-09-2020 Adna is een wat ouder meisje in de shelter van 112CG, dat nog voorzichtig kan zijn. Ze is wijs geworden door het harde leven, maar nu ze de betere kant van het leven heeft gezien, wil ze er geen seconde van verliezen. Dit is allemaal voor haar ... Maar ze moet nog wel steeds worden overtuigd. Ze is lief, zacht en vriendelijk. Ze is nog steeds voorzichtig, maar eenmaal in je handen smelt ze helemaal ... Zoals “M'n liefje, m'n liefje, wat wil je nog meer?!“. Adna heeft gewoon een rustig leven nodig, een gelukkig leven om haar geluk van hieruit voort te zetten. Waar al haar dromen uit mogen komen.

Bij aankomst werd Adna positief getest op Erlichea en Anaplasma, maar dat is behandeld. De geboortedatum in haar paspoort is 01-06-2016, maar ze lijkt eerder van 2014. Er wordt wel vaker geknoeid door jagers met de paspoorten.....


Voor meer informatie mailt u met onze consulente Renée via ree4.ginn@gmail.com

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M