Aidita

Laatste update 09 juni 2018 16:23

09-06-2018 Mooie Aidita (wordt nu Emma genoemd) moet helaas op zoek naar een ander thuis. Dat is geheel buiten haar schuld om, want ze is een heerlijke, vrolijke, lieve en energieke jonge hond van net 3,5 jaar oud.

Ze is geen goede match meer met de andere hond in huis, die door een ongeluk een enorme klap op zijn lijf heeft gehad. Hij heeft hierdoor met meerdere ernstige breuken opgelopen. Is wel genezen, maar heeft een blijvende kwetsbaarheid nu. In spel kan hij de kracht van Aidita niet meer opvangen. Een hele moeilijke, maar begrijpelijk keuze van de adoptant om voor Aidita een andere plekje te zoeken. Ze wil namelijk dit meisje ook niet tekort doen en voorbij gaan aan wat zij nodig heeft.

Door haar speelse energie heeft Aidita zeker een thuis nodig waar een leuke andere speelse hond is. Meelopen naast de fiets of mee gaan joggen zou voor haar ook leuk zijn. Het is dan wel opletten met katten, want zowel in huis als buitenshuis triggeren die haar jachtinstinct. 
Aidita is gewend om in spel een muilkorfje te dragen en heeft daar geen problemen mee. Ze is nu eenmaal een Galgo en die kunnen "sneppen".

Maar Aidita heeft ook een onzekere kant door haar Spaanse verleden en kan naar onbekende mensen wat terughoudend zijn. Daarin heeft ze dus soms nog wat tijd nodig.
Een paar uur alleen zijn, nu dus met de andere hond samen, is geen probleem. Ze is ook helemaal zindelijk. En ze ruimt graag het aanrecht of andere eetbare dingen mee op. Een echte Galga dus....hahahaha.

Aidita heeft geen moeite met verkeer en zou dus goed in een stad kunnen wonen en een gezin met kinderen past ook prima bij haar. Hele kleine kinderen misschien niet, want ze is wel een beetje lomp in haar liefde voor mensen en andere honden. Ze kent de opdracht zit en heeft leren wachten met eten tot er gezegd wordt "eet smakelijk".

In de ochtend gaat ze meestal even languit op haar rug liggen en wil dan graag op haar borst en buik gekriebeld worden. Ze is graag in de buurt van mensen, zonder daarin heel opdringerig te zijn.

 

Wie wil Aidita haar nieuwe Gouden Mandje geven??

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M