Aidita

Laatste update 25 maart 2021 16:26

25-03-2021 Aidita is jaren geleden geadopteerd en helaas teruggekomen van adoptie. Ze heeft daarna door omstandigheden 2 opvanggezinnen gehad, maar toch best snel een goed thuis gevonden. Ze was wat bang voor de jonge kinderen, maar dat verbeterde gelukkig. Alleen toen de kinderen wat groter en dus actiever werden kwam haar angst ook weer meer terug en is er besloten door haar adoptanten en GINN dat het toch beter was om haar te herplaatsen. Ook nu verblijft ze al weer een tijdje in een opvanggezin met een grote roedel en daar doet ze het heel goed.

Maar afgelopen november opnieuw pech voor Aidita.... tijdens rennen op een veilig omheind veldje begon ze ineens te gillen, stond op 3 poten en bij de dierenarts bleek dat ze 3 van de 4 middenvoetsbeentjes in haar voet links achter had gebroken. Doordat er nog 1 botje niet gebroken was die als "spalk" kon dienen, was er geen operatie nodig gelukkig. Dus verband erom en rust totdat de breuken genezen zouden zijn. Helaas duurde het hele proces van genezen lang, omdat haar huid geïrriteerd raakte onder het verband (ondanks de vele verbandwissels) en ook was het afwachten of er geen infectie zou ontstaan die dan mogelijk tot amputatie had geleid. We hebben toen besloten haar maar even van de site te halen...

Onze opluchting was groot dat de genezing goed ging/gaat, ze haar 4 pootjes nog heeft en ze ook weer de Aidita is van vóór het breken van haar voet. Ons hart gaat zo uit naar dit lieve meisje en we zouden zo graag haar eigen thuis vinden waar ze heerlijk zichzelf kan zijn, waar ze lekker relaxt oud mag worden! Wie is Aidita dan??

Aidita is al een aantal jaar in Nederland en dus helemaal gewend aan het huiselijke leven. Ze vindt het fijn als haar eigen mensen dicht in de buurt zijn, want ze is een aanhankelijke dame. Ze is wel eerst bang voor vreemde mensen, maar als ze je eenmaal kent is ze super lief en rustig. Mogelijk kan ze wel leven met wat oudere kinderen die minder druk en onvoorspelbaar zijn. Ze is zindelijk, kan even alleen zijn (is wel altijd met andere honden samen geweest) en ze loopt netjes mee aan de riem. Ze is alert buiten, vooral met de laatste wandeling in het donker. Als iets haar aandacht trekt, dan kan ze wel eens een beetje trekken aan de riem. Ze reageert goed op een kleine correctie.

Aidita kan niet met katten, maar met andere honden gaat ze goed samen. Ze vindt het ook leuk om regelmatig even te mogen rennen. De dierenarts is zeer tevreden over het verloop van de revalidatie en Aidita mag zeker ook wel rennen. Een goede balans in hoeveelheid rennen is belangrijk en ook is gewoon wandelen aan de riem nog nodig om de spieren in haar poot steeds sterker te maken. Nu loopt ze nog stukken op 3 poten, maar het wordt steeds meer weer op 4 pootjes lopen. Aidita is nu 6 jaar.

Bij wie staat lieve Aidita haar laatste Gouden Mandje?

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M