Aidita

Laatste update 10 september 2020 11:45

10-09-2020 Hoe gaat het nu met Aidita??

"Aidita is nu een paar weekjes bij mij in de opvang en wat een schat van een dametje is ze. In de roedel doet ze het hier prima, van Boerenfox tot Mastin en andere windhonden, Dita vindt het prima, maar het meeste trekt ze zich op aan de windhonden, samen in een mand of tegen elkaar aan op de bank. Het lijkt ons ook het beste dat ze samen met een andere windhond wordt geplaatst. Naar mensen toe is Aidita onzeker en wil ze wat tijd en ruimte krijgen om te wennen. Voor haar is het fijn om bij ervaren mensen te komen wonen.

Buiten is Aidita erg bezig met haar omgeving, vooral is ze aan het scannen naar katten....zij en katten gaan dan ook echt niet samen. Doordat ze zo aan het kijken is buiten vergeet ze nog wel eens te plassen tijdens het uitlaten. Bij mij doet ze dat dan hier in de tuin. Het liefst plaatsen we Aidita dan ook in een huis met tuin, waar het dan niet erg wordt gevonden dat ze daar haar plasje doet.

Ik ben met Aidita ook naar het omheinde losloopterrein geweest en ze mocht daar ook stukjes loslopen, dit doet ze keurig. Ze ging even een sprintje trekken en kwam daarna weer netjes bij me lopen.

In huis is ze rustig en slaapt ze eigenlijk voornamelijk, hihihi lekker lui zijn. Alleen thuis blijven kan ze ook prima, hier is ze dan wel altijd samen met de andere honden. Auto rijden vindt ze goed, even blijven wachten in de auto doet ze ook netjes.

Ik vind Aidita een heerlijk windenkind!"

26-08-2020 Lieve Aidita is teruggekomen van adoptie, want ze was en bleef bang van de jonge kinderen in haar adoptiegezin. Ze kon zich eigenlijk alleen maar ontspannen als die niet in de buurt waren. Ze is nu een week in haar opvanggezin en duidelijk is dat ze even moet bekomen van haar verhuizing.

Aidita is al een aantal jaar in Nederland en dus helemaal gewend aan het huiselijke leven. Ze vindt het fijn als haar eigen mensen dicht in de buurt zijn, want ze is een aanhankelijke dame. 

Ze is zindelijk, kan even alleen zijn (is wel altijd met andere honden samen geweest) en ze loopt netjes mee aan de riem. Ze is alert buiten, vooral met de laatste wandeling in het donker, en als iets haar aandacht trekt, dan kan ze wel eens een beetje trekken aan de riem. Ze reageert goed op een kleine correctie. Ze kan niet met katten, maar met andere honden gaat ze goed samen.

Aidita is eerst bang voor vreemde mensen, maar als ze je eenmaal kent is ze super lief en rustig. Mogelijk kan ze wel leven met wat oudere kinderen die minder druk en onvoorspelbaar zijn. Een deel van foto's is nog van haar voormalig adoptiegezin en zij hebben ons verteld dat Aidita goed luistert en graag meegaat op vakantie. Aidita is 6 jaar.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M