Akira

Laatste update 13 januari 2020 20:35

13-01-2020 Akira is een vrolijke en zelfverzekerde Galga in de shelter van 112 Carlota Galgos. Ze is supersociaal met de andere honden en houdt van spelen. Ze heeft vertrouwen in mensen. Met eten moeten we wel opletten dat ze niet ook alles van de langzamere eters opeet, want ze kan er geen genoeg van krijgen!  

Toen ze gevonden werd langs de kant van de snelweg, was ze aangereden en had ze haar schouderblad gebroken. Bovendien ook hoge koorts. Maar ze liet zich redden en hoe ziek ze ook was, met enorme pijn, kon ze toch al met haar staart kwispelen uit dankbaarheid. Daarom heeft Charlotte haar Akira genoemd, wat Stralend betekent, en Helderheid (van geest). Haar breuk hoefde niet geopereerd te worden, met strikte rust en veel therapie is het helemaal goedgekomen. En hoe! Ze rent en vliegt of er nooit iets mis is geweest met haar pootje.

Akira is een stabiele hond die helemaal klaar is voor adoptie. Ze is negatief getest op Leishmania, Erlichea, Filaria en Anaplasma. Haar geboortedatum volgens haar paspoort is 13-11-2016.

Voor meer informatie, mail onze consulente Renée: ree4.ginn@gmail.com

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M