Alvin (res)

Laatste update 26 juni 2017 14:52

Gereserveerd. Deze hond is gereserveerd.

20-04-2017 Alvin is een vriendelijke grote Galgo die altijd een goed humeur heeft. Hij is geboren in januari 2014 en zit sinds januari 2017 in Scooby. Alvin kan goed omgaan met mensen en honden. Hij heeft het onschuldige karakter van een puppy, lekker speels. Zijn speelse karakter wordt regelmatig niet goed ontvangen door sommige andere honden in zijn hok waardoor hij wel eens afgesnauwd wordt. Alvin is momenteel daarom bang om ruzie te krijgen met de andere honden. Hij is gevoelig, ontzettend lief en wil eigenlijk alleen maar spelen.

Alvin is de perfecte blije gezinshond die een glimlach tovert op elk gezicht die hij ontmoet. Het zou fijn zijn als Alvin snel geadopteerd wordt door een gezin waar hij niet bang hoeft te zijn om zichzelf te zijn.

Een video van de vriendelijke grote reus Alvin kun je hier bekijken:

 

04-02-2017 Dit is Alvin, een vriendelijke galgo. Hij is geboren in januari 2014 en hij zit sinds januari 2017 in Scooby. Alvin kan goed omgaan met mensen en honden. Hij is niet getraumatiseerd of bang. Alvin is niet alleen zeer sociaal maar hij is ook nog eens een knappe kerel.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M