Arturi

Laatste update 03 juni 2018 13:02

23-05-2018 Arturi is al weer een poosje in zijn opvanggezin en zij laten ons en u weten hoe het met hem gaat.

"Bij aankomst werd Arturi lief ontvangen door mijn beide hondjes (Galgo Astra en Podenco Josie). Ze begroetten elkaar vrolijk. Arturi heeft toen wat rust genomen en is heerlijk in de mand gaan liggen. Hij was moe. Later heeft hij iets gegeten en gedronken.
Arturi is een hond die duidelijk een maatje nodig heeft. Samen met een andere hond kan hij een paar uur alleen thuis blijven.
Wat ook opvalt is dat hij erg lief geïnteresseerd is in alle andere honden, klein en groot. Voor hem zijn het allemaal vriendjes! En wil ook zeker graag spelen. Met mensen hetzelfde.....groot en klein vindt hij leuk. Bij kleine kinderen is hij super rustig en lief!

Voor de rest is het ondanks zijn grootte een rustige lieve hond, zowel binnen als buiten. Hij trekt absoluut niet aan de lijn. Hij moet wel aan de lijn blijven, hij heeft toch een groot jachtinstinct. Katten, konijnen en een mooie steenmarter die hier veel rondloopt; Arturi vind ze allemaal erg interessant! Maar gaat zelfs dan niet trekken. Los lopen is dus echt alleen mogelijk op een omheind terrein.

Hij vindt het heerlijk om in de tuin te zijn en lekker te luieren na een wandeling. Hij is zindelijk en heeft een goede eetlust. Hij eet wel apart, want anders eet hij ook graag de bak van onze honden wel even leeg."


En natuurlijk is hij een hele knappe hond, dus eigenlijk heeft hij alles wel mee. Dus nu is de vraag....bij wie staat Arturi zijn Gouden Mandje?

 

31-12-2017 Arturi is een knappe, sociale Galgo. Hij is aanhankelijk en kan het goed vinden met andere honden. Arturi houdt ervan om te wandelen en nieuwe omgevingen te ontdekken. Hij is geboren op 15 november 2011 en hij zit sinds 15 februari 2017 in het asiel van FBM. Hij loopt goed aan de lijn mee. Arturi is negatief getest op Mediterrane ziekten en klaar om te reizen.

Arturi heeft een schouderhoogte van 68 cm en weegt 27,5 kg

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M