Bandit

Laatste update 07 maart 2018 16:05

07-03-2018 Bandit is een prachtige Greyhound reu geboren in mei 2011. Hij weegt 35/37 kg en heeft een schouderhoogte van 67 cm. Bandit is overgedragen aan PAWS toen zijn race-carrière over was. Tijdens voertijd is hij erg opgewonden omdat hij zo van zijn eten houdt. Toen hij nog bij een andere hond in de kennel zat reageerde hij zich af op die hond terwijl hij op zijn eten moest wachten. Sindsdien is Bandit voortaan de eerste die zijn eten krijgt. Hij kan goed opschieten met reutjes en teefjes. Bandit is een vriendelijke en aanhankelijke jongen die graag in de aandacht staat. Hij loopt ook netjes mee aan de riem. Hij is echt een schat van een jongen maar is alleen erg op eten gefocust. Daarom is het beter als hij naar een thuis gaat met wat grotere kinderen. Jonge kinderen kunnen nog wel eens met eten in hun hand rondlopen en we zijn bang dat Bandit dit dan af gaat pakken.

Bandit zit al anderhalf jaar bij PAWS!! Wie geeft deze lieve jongen een kans om eindelijk een familieleven te leren kennen. Als hij eenmaal gewend is en weet dat hij op tijd zijn eten krijgt dan komt het helemaal goed met deze prachtjongen.

 

 

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M
M