Beltza

Laatste update 22 maart 2021 17:21

09-01-2021 Beltza is een mix-Galgo van ongeveer 2,5 jaar. In juni 2020 is ze met een vangkooi van straat gehaald. Zij had een vreselijke wond in haar nek met een diep ingegroeide halsband. Haar staart was gebroken en had een geïnfecteerde wond. In de kliniek is de halsband verwijderd en de wond gereinigd en verzorgd. Een deel van haar staart moest worden geamputeerd. Daarna mocht deze pechvogel bijkomen bij Rehabilitandog, een specialistische opvang waar meer zorg geboden kan worden dan in het gewone asiel van BaasGalgo. Met veel geduld, veel verbandwissels en veel liefde is gewerkt aan het herstel van Beltza’s wonden. Zowel de wonden in haar nek als de wonden op haar ziel.

Beltza is onzeker, ze heeft nog steeds niet veel zelfvertrouwen en is angstig voor mensen die ze niet kent. Ze kan goed overweg met andere honden en trekt zich daaraan op. Daarom zal Beltza niet als enige hond geplaatst worden, zij wordt uitsluitend geplaatst bij minimaal één (of meer) stabiele hond(en).

Ze is goed vooruitgegaan bij Rehabilitandog en nu toe aan de volgende stap in haar leven. Met een eigen familie, geduld en een dosis liefde zal dit meisje ongetwijfeld verder opbloeien. Beltza wil wel, haar oogjes vragen “doe ik het zo goed?”. Wie geeft Beltza het leven dat ze verdient en de kans om verder te groeien?

Beltza is gezond getest op de voorkomende Mediterrane ziektes.

Wilt u mij een kans geven, neem dan alstublieft contact op met een van onze adoptieconsulentes.

Stichting Greyhounds In Nood Nederland kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de hondjes op onze site, welke niet door onze stichting aangeboden worden.

Let op! Bezoek aan de opvang is uitsluitend mogelijk, na telefonische afspraak met uw consulente.

M
M
M